My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Friday, January 4, 2008

2008... Year with full of hope

Hari ni.... just start this blog. Tak tau nak citer ape sebenarnye. Hhhmmm.... so, dah masuk thn 2008 (umur aku pon makin meningkat, 31 dah ooiiiii...!!!). Hopefully, tahun ni better then 2007, byk perkara dalam hidup ni nak diteruskan dan harap2 tahun ni juga, masalah2 yang pending dalam hidup ni dapat disettlekan. Banyak plan thn ni sebenarnye, tapi tak tau boleh dilaksanakan atau tidak. Semoga dengan sokongan org tersayang (Liza) & kawan2 rapat serta keluarga dapat membantu merealisasikan plan2 ni. Tapi yang penting tahun ni..., nak kahwin. Perkara ni mesti settle tahun ni, harap2 semuanya dapat berjalan dengan baik (walaupun pasti byk halangan yg datang). Dah dekat 10 tahun aku dengan Liza ber'couple', semoga tahun ni dapat menamatkan zaman bujang (terlajak) kami berdua. Tak larat dah tgk member2 lain dah beranak pinak. (To Liza.., I will always love you)

Kepada sahabat2 baik + rapat... Ja & Blong, Raja dan Mael, thank you very much to you all for 'everything'. Semoga kite akan tetap menjadi sahabat yang sejati sampai bile2. And to our new member Areen & husband and Dell (girlfriend Raja).., welcome to our group. Semoga korang juga akan sahabat sejati aku & Liza.
So.., ok la setakat ni for the start, nanti ade banyak lagi nak cerita sepanjang tahun ni...hehehe.


3 comments:

buja said...

uiiii... tahniah!!

and all the best. may 2008 be our luckiest year.

dell said...

ni jgn hangit hangit tahi ayam je ni.. kang esok lusa tulat tak update dah hehehe.. time kasih for welcoming me. :D

toskine said...

muahahahahahaha....
dah jadi bloggers dah tuuuu fuhfuh..

semoga berjaya...