My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, January 16, 2008

I'm Back....

2008....... nampaknye tahun ni memang mencabar bagi aku. Awal tahun ni aje dah aku dah "accident". Sambut birthday pon kat hospital, sebab tu lama tak dpt update blog ni. So, hari ni baru dapat time untuk update. Bengkak kat muka aku pon dah surut, lebam kat mata pon dah makin hilang. Alhamdulliah sebab injured aku tak teruk sangat. Masa kat hospital dah buat scan, tak de internal bleeding & tengkorak aku tak retak. Thank a lot to my love Liza (yang bersusah payah arrange sume ni) dan member2 aku yang datang (Blongos & Ja, Raja & Dell, Areen & Azwa) celebrate birthday aku kat Bangi Kopitiam, Setapak. Hilang sakit aku dapat jumpe korang sume mase tu.
Hari Sabtu lepas mak aku datang KL, mase tu baru tau pasal aku accident, teruk la jugak kena ceramah "kenapa tak bagitau", "kenapa lalu kat situ", macam2 lagi la. Aku dengar aje la + iyekan aje la sume yang mak aku cakap. Malas nak cakap banyak. Lepas tu pakcik2 & makcik2 aku plak datang, pon sama jugak, kena ceramah lagi.... aduh... sakit balik kepala aku ni.... hehehe.... tak pe la, bagi aku apa yang jadi ni ada hikmahnya.

Member German aku, Tilo baru sampai hari Jumaat lepas. Dia duduk rumah aku sepanjang dia kat sini. Bagus jugak dia datang..., tolong aku bersihkan rumah yang tunggang langgang. So, sekarang ni dah bersih, senang sikit hati. Kucing2 pon dah dapat diuruskan, kat rumah aku ada 3 ekor kucing (boboy, hemoh2, nyetnyet), jadi memang before this condition rumah memang teruk pasal kucing. Semalam bawak boboi ke klinik untuk 'kembiri'kan dia. Terpaksa buat pasal habis dah satu rumah dia kencingkan. Teruk aku tiap2 hari kene basuh. Tapi aku dengan Liza memang sayang betul kat kucing2 ni, dari kecik kiteorg jaga.


OK la.... nanti citer lagi. Besok nak sambung kemas rumah. Banyak lagi bende nak buat sementara aku cuti ni.

3 comments:

haiza said...

gazza...aku baru tau kau accident.sorrylaa tak melawat kau pun...ni aku tau pun aku terbaca kat fotopage kapor...ni aku rasa..nak suruh kau kawin cepat ni gazza...

toskine said...

Alhamdulillah ko dah sihat bebeh.. hehehe.. padan muka kena ceramah ngan mak ko.. hehehe.. tu la.. sib baik tak de pape.. kalau tak, jadi khutbah la.. hahahaha...

Weh.. aku doakan semoga ko copek2la kawen.. hehehe.. nnt kitorang folo.. :)

buja said...

kepada raja (lagi)
ko suh gaza kawen pastu sapa 'kitorg' yg nak follow tuh??

gazzo, jalan pandang2 aaa... aku tau ko saje nak jadik kungfu panda jack black kan??? kuakuakuaaaa