My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, February 12, 2008

My first 3D cartoon...

Kartun ni aku buat untuk final projek aku masa aku belajar part time kat kolej COSMOPOINT (sekarang di kenali sebagai Kuala Lumpur Metropolitan College a.k.a KLMU). Memang teruk belajar sambil bekerja ni, tapi aku berjaya mengharunginya dan sekarang aku dah dapat Diploma (Aplikasi Multimedia). So, aku just nak share something dengan korang sume dengan hasil keje aku ni, takde la hebat sangat tapi boleh la, lagi pon ni hasil kartun 3D aku yang first.... so banyak kelemahannya. Komen la ape pon yang korang fikir nanti..hehehehe...