My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, February 12, 2008

My first 3D cartoon...

Kartun ni aku buat untuk final projek aku masa aku belajar part time kat kolej COSMOPOINT (sekarang di kenali sebagai Kuala Lumpur Metropolitan College a.k.a KLMU). Memang teruk belajar sambil bekerja ni, tapi aku berjaya mengharunginya dan sekarang aku dah dapat Diploma (Aplikasi Multimedia). So, aku just nak share something dengan korang sume dengan hasil keje aku ni, takde la hebat sangat tapi boleh la, lagi pon ni hasil kartun 3D aku yang first.... so banyak kelemahannya. Komen la ape pon yang korang fikir nanti..hehehehe...




5 comments:

toskine said...

banner flash tu panjang sangat la wehh... kasik kecik skit.. blocking link tu...

haaa shimmattt

Gazza said...

sori la.... aku baru test banner flash tu... nanti aku repair balik...

toskine said...

wehhh.. bila nak hapdet ni wehhhh

She is Graphic Addicts said...

wah..3D bestner..hehe.. erm, rupanya leman tu super hero yer.kelakar la. tapi katon tu macam kaku sikit jer..hehe sory suka suki bagi komen. =D but nice idea la..huhu

She is Graphic Addicts said...

erm..nak tnya en ghaza ni designer ker? pandan indan tu company di mana yer?