My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, March 5, 2008

S.M.A.P.K

Hari ni, time aku tengah buat keje kat opis... guna google earth untuk dapatkan imej tapak projek..., aku terfikir nak nak tengok sekolah aku dulu guna google earth ni. So, macam ni lah 'rupa'nye SMAPK daripada 'atas'. Teringat balik kenangan2 mase kat sekolah dulu. Bagi aku, masa paling seronok dan best dalam hidup aku adalah mase sekolah kat sini la. Memang tak boleh nak lupa, macam2 perkara yang jadi masa sekolah yang kalau cerita 7 hari 7 malam pon tak abis (hahahaha.....). Teringat balik.... dulu dok hostel yang mane..., main bola kat mane..., dewan makan (yang makanan nye sungguh 'berkhasiat' tu....) kat mane...., kelas kat mane..., 'fly area' kat mane..., assembly kat mane...., 'dating' kat mane (hahahha.......), surau kat mane...., kantin kat mane..,dan mcm2 lagi laa.

Ok la, saje aje nak share dgn member2 pasal rupa sekolah kiteorg tu... drpd pandangan atas. So, imej kat bawah ni aku dah edit sikit, bagitau area & tempat2 dalam kawasan SMAPK.

5 comments:

mylife said...

uish, fly spot kita berbeza lah gazza... hehehe... nostalgiazzzz betul... terlalu byk ceritanyer nih... hehehehehe... hapload close-up nyer takder ker? n silalah hapload gambar gambar lama sekalik... hehehehe

p/s selama nih silent reader tp ttiba hari nih teruja plak nak mengomen...

buja said...

eh gaza...
rindu kat smap ye...

LiNa said...

mylife nie sapa yeee...

whoelse said...

court tennis dah hancur..sia-sia aku perjuangkan game nih dulu...takpe nanti aku sponsor buat court baru.

blue_diamond said...

korg ni fly siap ada port lg...kitaorg ikut gate je...smpai kt depan tu jalan je,buat2 x tau..5 tahun buat keje x prnah kantoi pun...xde la mcm org tu,dh la kantoi,kna denda lg...poyo betulll...hehe...