My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Thursday, April 24, 2008

Nak Carik Tempat.....???


Nak carik tempat kat KL aku suka guna map kat website ni, http://www.multimap.com/. Kat atas tu view map area rumah aku. So, boleh guna untuk cari mane2 tmpt dalam Malaysia.., even boleh tengok map negara2 lain pon ada. Map interface cantik dan jelas, mudah nak faham & detail. So, feel free to use it.

2 comments:

toskine said...

best la map tu gazza.. gile baban nye detail.. sampai no rumah pun dia dapat carik

wani said...

wah...mmg bestla map ni gazza... aku leh jumpa tmpt keja aku nih...

cumanyer bangunan yg aku dok nih kat depan Mitsubishi seksyen 13 PJ ni dia tulis UNITAR instead of UTAR...ada sket typing error ker atau mmg tak tau...hahaha

anyway...rasenye dah tak sesatla aku lagi kot ek..