My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Friday, April 18, 2008

Proton MPV.....????!!!!!


Proton MPV... Baru dapat gambar2 ni, dan terfikir nak share dgn korang sume psl Proton MPV ni.. Dijangka akan dipasarkan tahun depan, 2009. Jadi sesiapa yang berminat, tunggu la tahun depan ye. So, ape pandangan aku, design nampak ok, skit2 macam Naza Citra rasenye. Boleh la compete dengan kereta yang setaraf macam Naza Citra, Toyota Avanza & Nissan Grand Livina. Front view nampak menarik, tapi tak sure dengan ciri2 lain macam kualiti, handling, etc. At least better then 1st Proton MPV (konon....) before this, Proton Juara (a.k.a mesin basuh, peti ais, kotak mancis, byk lagi la nick name die.. aku tak ingat dah..)coz aku tak tau nak cakap apa about this car. Really *#@*%$ car (tak tau nak descripe cam ner lagi & tak tau macam mane proton boleh approve design macam tu....hehe). So, it look like this new design a lot better then the previous one.

So, pada sape2 yang plan nak beli kereta, kalau berminat dengan Proton MPV baru ni, simpan la duit tu dulu... tunggu aje tahun depan. Ape agaknye name untuk Proton MPV baru ni agaknya, aku pon tak tau... hhmm....

Kepada Dell yang baru beli kereta, Proton Persona, terima kasih kerana menyokong kereta nasional. Hehe...

6 comments:

Arin said...

oo..kalau aku nampak proton persona kat flora yang plat no baru..tuh dell nye le ek?

blackmagicwoman said...

tak mo yg ni tau...

a c a said...

dell beli keta baru.... ooooo
marche! marche! marche!!

toskine said...

hahahaha.. oo ckp pasal budak tecitt ehhh... actually pakai je nama dia.. dia tak drive pun.. xde lesen lagi..

Gazza said...

punye pnjg aku citer psl Proton MPV baru... citer Dell beli keta lagi laku.... hahahhaha

dell said...

biasala gazza.. im always the centre of attraction.. wat to do.. pasni kalau blog tak dapat sambutan cube sebut nama dell.. mesti laku nye hehe.