My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Sunday, April 20, 2008

S.M.A.P.K 94 Car Sticker


Ni adalah car sticker S.M.A.P.K 94, merupakan salah satu item yg direka khas untuk ex-SMAPIAN 94 semasa perjumpaan alumni (reunion) kiteorang pada thn 2004. Design by Raja Amirul Azizi (salah sorang ex-SMAPIAN 94). So, kalau terjumpa kereta yang ada sticker ni kat cermin depan.... maybe tu kereta ex-SMAPIAN 94 atau ada kene mengenakan dgn warga ex-SMAPIAN 94. Kat kereta aku pon ada sticker ni. Bangga sebenarnya ada sticker ni, bangga dengan badge kiteorg yg sampai sekarang masih rapat berhubung antara satu sama lain. Every year mesti ade perjumpaan semula selalunya majlis berbuka puasa. Perjumpaan alumni (reunion) yang seterusnya, dijangka pd thn 2009, sbab badge kiteorg dah merancang untuk mengadakan majlis ni 4 - 5 tahun sekali. Maybe akan ade item baru akan kiteorg design khas untuk mengeratkan lagi hubungan sesama ex-SMAPIAN 94. For information, ex-SMAPIAN 94 adalah kumpulan pelajar pertama di Sekolah Menengah Agama Persekutuan Kajang yang ditubuhkan pada 1 Disember 1989.

Kepada mana2 ex-SMAPIAN 94 yang berminat nak car sticker ni, dah ade tapi hilang ke, atau tak pernah ada langsung, boleh contact aku psl aku (013-6230208) ade lagi 2 extra car sticker ni. Limited Edition.

7 comments:

mylife said...

cheh! muncik! takper, lepaih nih leh lah aku memeratikan keta di sekeliling ku... kot terserempak pehtu leh wat guessing game... hehehehe

blackmagicwoman said...

baby...nak SATU!!!

a c a said...

liza??
ko nak sticker tuh...?

erk

toskine said...

sticker mahal limited edition tu... haih... design dia ntah mana tah aku letak.. nak kena wat balik la.. utk next reunion..

balckmagicwoman said...

jaa berkata : next reunion to abad baper ntah..

aku berkata : toskin kena bagi tumbuh misai YB dia balik..baru reunion bole jalan..ehek! ehek!..

miar said...

Design dia ada lagi dalam email...tapi jpeg format la kut. Aku act pegang dalam 10 keping sticker nih..tapi lupa tah mana letak.

Faizal Bin Ibrahim said...

Gaza ni Faizal Ghazali ke ? Patut lah aku tak kenal .
walau bagaimanapun , sila hubungi 019-9618505 / 019-3772435 untuk keterangan yang lebih lanjut