My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, May 21, 2008

Tag....

Awal bulan Mei ari tu... di tag oleh adek Kedinkyst. Sorry ye adek Kedinkyst psl amik mase skit nak buat tag adek ni, pasal kat umah tak buleh online before this. Tak kira... kalau dah basi pon... lantak la... untuk adek Kedinkyst, sian die lame tunggu..., sampai ari tu dah kuar muka sedih dia kat Cbox. But sebelum tu nak ucap tahniah pada adek Kedinkyst yang konvo baru2 ni (grad course ape ye adek Kedinkyst...?) OK la.. tgk ape yang adek Kedinkyst tag... 5 perkara dlm life yg tak kan dilupakan... hhhmmmm.... mencabar jugak ni... (hehehehe...) :

1. Sume perkara yang jadi & pengalaman sepanjang bersekolah di SMAPK (1990 - 1994), suka duka dengan kawan2 time tu memang jadi kenangan sampai sekarang. Even kebanyakan kiteorg masih rapat sampai sekarang (Raja, Blongos [hubby kak ja], Mael, Aizac, Jud, Ku-Z, Kotok, Wanie, Syaimak, Azlina dan ade banyak lagi...) , dan kalau jumpe citer masa sekolah tu mesti ade... memang tak abis. Hingga sekarang aku rasa, sepanjang 5 tahun kat SMAPK adalah antara part yg paling best dalam hidup aku. Sekolah asrama penuh, faham2 aje la.... ape2 jadi sume mesti dengan kawan2, macam2 jadi, such as penah terbawak towel pegi assembly (hahaha...).






2. Kucing2 aku yang aku selamatkan dan bela sampai sekarang. Sayang sangat kat dieorg (Boboy, Hemoh-hemoh & Nyetnyet)... Aku jaga dieorg dari kecik. Boboy & Hemoh2 aku selamatkan, ade org buang kat tangga area rumah aku. Masa dieorg kecik sgt... baru lahir rasenye... org dah buang... aku sampai amik cuti pasal nak selamatkan dieorg. Macam jaga anak sendiri.... susukan psl mak dieorg takde.. alhamdullillah... sihat hidup sampai sekarang... comel2 plak tu... Nyet2 aku selamatkan pon mase tu die kecik lagi, mase jumpe bulu die penuh dgn minyak hitam. Aku amik bawak balik, mandikan sampai bersih.


Hemoh Hemoh mase kecik...

3. Masa first time dapat beli keta sendiri. Memang best sangat mase tu, pasal lame dah tunggu nak beli kereta. Memula nak beli Myvi aje, tapi pasal lambat sangat boleh dapat kereta, jadi aku at last tukar beli Hyundai Matrix. Sebelum tu asyik pinjam kereta org atau pon menumpang kereta orang aje. Jadi sekarang bile dah ade kereta sendiri, senang sikit nak jalan jauh sikit especially balik kampung. Tak de la asyik mengharapkan kapcai buruk aku tu aje... hehehehe... No.plat keta pon special sikit.. 7707.


4. Masa berjaya grad study part-time kat Cosmopoint. Kerja sambil belajar memang susah sebenarnya... tapi aku tetap jugak nak belajar pasal aku minat bidang ni.. multimedia... banyak bende terpaksa korban kan demi untuk belajar... terutama mase... penah sampai terlelap depan komputer dengan tangan masih kat keyboard dan mouse buat assignment. Akhirnya berjaya grad last year... seronok dapat buat bende yg kita suka + minat.


5. Kehadiran LIZA dalam hidup aku. She's my sweetheart.& she is everything for me.. Dia lah racun & dia lah penawar. I will always love her....

5 comments:

Giler Graphic said...

oh..begitu cerita nya..
ngehee...jgn risau kucing2 abg gazza akan sentiasa mendoakan abg sekeluarga..cewah~ hukhuk.. urm..saya da grade multimedia kreatif (pengiklanan) dalam bidang design jgk..tapi lebih kepada advertising.. ngehee..selamat da konvo..rasa nak sambung lagi je. tapi amik lain plak ar..heee

wani said...

hehe...terharu laks ada nama aku dlm blog ko nih w/pon salah ejaan..

rasenyer masa sekolah dulu..aku tak penah tegur sape ko pon gazza..aku pasan la kehadiran ko kat SMAP tu...tp ko putih sgt..not my taste...hehe..

anyway, skrg barula aku cam kenal sket2 ngan ko...bleh tahanla sporting nyer..

thanks, anyway, for being a sporting friend.

BlackMagicWoman said...

BABY!!..I LOVE YOU SO MUCH SO MUCCCCCCCCCCCCCCCCCCH!!....MuahmuahMuahmuahMuahmuahMuahmuahMuahmuahMuahmuahMuahmuahMuahmuahMuahmuahMuahmuahMuahmuahMuahmuahMuahmuahMuahmuahMuahmuahMuahmuahMuahmuahMuahmuah!!!!

Abu Redha said...

Hbs SMAPK tahun bila? SPM?

Minat sgt dgn matrix..nk dptkn advice dr Matrix User..

Tp satu aku menarik..pd kereta hg ni..ada topi kt blkang kereta hg..

Mmg lawa la cap tu..

cerita dewasa said...

Keep up the good work!
Thanks for sharing.
cerita dewasa / cerita 17 tahun / cerita panas
cerita sex / cerita abg / cerita bokep / gambar bokep
abg hot / gambar hot / cerita horny / cerita hot