My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, June 18, 2008

Anak kucin.....

Dua minggu lepas aku balik kampung, kucing aku.., Hemoh-hemoh (panggil Momoh) baru seminggu beranak mase tu. 4 ekor nak die.., hehehe... cute2 anak Momoh... ade kaler oren, putih. Yang satu tu... kaler putih.. tompok belang skit... hehehe...

Actually dulu kucing2 aku 3 ekor tu (Boboy, Momoh, Nyet-nyet) dok dengan aku, tapi bile aku pindah ke rumah mak aku kat Cheras Baru, mak aku tak bagi bela kucing kat situ, pasal umah tu kecik. So, aku terpaksa la hantar balik kampung, lagi pon mak aku dengan nenek aku setuju nak tolong jaga kan. Ok la... at least kat kampung ade la tempat yg luas skit untuk kucing aku tu bermain. Tak macam sebelum ni.., asyik terperap aje dalam rumah. Tapi rindu la kat kucing2 aku tu... ye la dah biase dulu balik keje.., sampai umah ade dieorang sambut, sekarang ni... tak de sape pon nak sambut aku balik keje. Dulu kalau tido.... Boboy mesti nak menyelit sekali join tido, lagi dipeluk... lagi die suke... hehehe. Momoh plak... selalu teman kan aku time aku buat keje kat komputer atau main game ke.... ade aje die nak menyelit duduk atas peha aku. Nyetnyet pulak, biasenye jadi bodyguard.... jaga pintu bilik aku... hehehehehe.

Baru bagi name anak2 kucin ni.., Miko, Lilo, Yoyo & Po... aku memang suka letak nama kartun.. kat kucin2 aku. So, here some pix kucin2 aku yg sempat amik mase balik kampung ari tu.... Ujung bulan ni nak balik lagi... tengok anak2 kucin tu... mesti dah berlari2 dan main. Bestnyeeee....

Boboy ni yang paling manja.


Boboy tengok ape tu....??


Boboy... pandang sini...!!


Yang ni Nyetnyet...

Nyetnyet tengah rileks....


Momoh yang paling cerdik, faham orang cakap...


Anak2 Momoh..., Po.., Miko.., Lilo.. & Yoyo..

Zzzzzzz....

Momoh tgh menyusukan anak2 nya...

Po.., Yoyo.., Lilo & Miko...

Kenapa sejuk ni....?? Sebab atas lantai simen... hehehhe..

Hempap die.... !!!!

Sape tolak aku ni...???

Tepi la Lilo.... Yoyo nak lalu ni....

Apa ni Miko... pegi la main kat sane...

Sape bukak pintu sangkar ni...???

Lilo & Po....

Ape bising ni... Yoyo nak tido laaa.....


Miko tengah menyusu....

Merah nya hidung Miko.... hehehe...

1 comment:

wani said...

comey2nyer anak ko gazza...apa nama dorg? Yoyo? Miko? Po? Lilo? heheh...comeynyer...cam nama jopun..

okla...selamat berbahagiala ko ngan anak2 ko tu ek...

eh..anak kucin...silap laks