My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Monday, June 30, 2008

EURO 2008.... Final match on the way..... GERMANY vs SPAIN....


Sekarang dah pukol 2 pagi...., aku masih berjaga, nak tunggu game final EURO 2008. Kejap lagi mesti nak melekat depan tv, besok ngantuk ke tidak nak pergi keje.... lantak la.... tu lain cerita. Yang penting game mlm ni aku dapat tengok sampai habis.

So, game final antara GERMANY vs SPAIN. Aku sokong GERMANY. Memang aku suka team GERMANY ni sejak dari sekolah lagi. Member-member lain yang aku tau sokong GERMANY, JA, pasal dia kate die suke Micheal Ballack. Yang lain kebanyakannya, sokong SPAIN especially yang pompuan, katenye pemain SPAIN ramai yang hensem...., hehehhehehehe (tengok orang hensem ke..., tengok orang main bola..?? hehehhehe....). Anyway tak kisah la, so tak sampai sejam lagi game nak start.... kita tengok sape yang menang. Anyway..., good luck to both team..., game ni mesti best.

See u all later, for the final result. Stay awake.... & stay tune......

3 comments:

Tilo said...

doesn't look good so far after first half... we made too many mistakes, only first 10min were good. but there's still a second half... jerman boleh! ;)

Tilo said...

spain was the better team. congrats....

wani said...

German kalah la wey!

Hehehe...