My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, June 17, 2008

Happy Birthday My Sweetheart.....


HAPPY 31st BIRTHDAY MY LOVE LIZA

(8 Jun 2008)



Semoga akan dipanjangkan umur, dilimpahi rezeki, diberkati serta kebahagiaan di dunia & akhirat. I will love you always & forever....

**Entry untuk birthday liza lambat dapat buat pasal aku baru boleh online kat rumah... tapi tak kisah la...yang penting dapat wish my lovely Liza 'Happy B'day' dalam blog ni...

3 comments:

a c a said...

uit
ko letak tarikh bday liza tu mcm org tu dah mati daaa....
hehhehe

Gazza said...

haha.... sorry la....aku edit balik... aku pon tak perasan....hehehe

BlackMagicWoman said...

nHUHUHU...aku pon perasan macam tu jaa...macam in memory of..huhu..simpang malaikat!!..apa2 biar aku kawen dulu..Baby..ILOVE YOU...muahmuah!!