My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, June 17, 2008

KLCC, Panda & Birthday...

Birthday Liza hari Ahad (8 Jun 2008) yang lepas dah plan nak tengok movie dulu... KUNG FU PANDA.... lagi pon tiket Liza dah booking awal2 lagi... pasal kebetulan Sime Darby (tempat keje Liza) ade buat Charity Movie. Member kiteorang.... Ja & Blong serta Anis (anak sedara Liza) bersama dengan bf die (Jimie) join sekali untuk buat charity (hehehehe...), dan untuk celebrate birthday liza sekali.

KUNG FU PANDA memang best... Jack Black sebagai Po, memang lawak giler. Dari mula citer sampai abis memang gelak aje dengan lawak Po. Hehehehe...


Lepas abis movie, kiteorg pegi makan dekat Nando's. Thanks to Ja & Blong serta Anis & Jimie yang sudi join celebrate birthday Liza. So..., here some pix mase makan dekat Nando's KLCC ari tu...

Birthday girl...

Me, Ja & Blong

Anis, Liza, me, ja & Blong (Jimie tak de pasal die amik gambar.. hehehe..)

Jimie, Anis & Liza

Menu Nando's (sume nye ayam aje...)


1 comment:

Giler Graphic said...

kungfu panda memang best giler~~
nak tgk kali kedua je..kelakar~ hehehe... saya bagi lima bintang utk movie ni. ngehee...