My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Monday, July 7, 2008

Anak Kucin.... makin besar.... makin cute..!!!!

Weekend baru ni aku balik kampung..., memang every month aku akan balik kampung. Lagipon nak tengok perkembangan anak2 kucing aku kat kampung tu..., mesti dah makin besar. So.., sampai aje kat kampung dari dalam kereta dah nampak anak2 kucing tu berlari2 main kat bawah rumah nenek aku.... Hahaha... bestnye. Cute2 sume anak kucing aku tu..geramnyee... hehhehehe.... Boboy dan Momoh pon aku lame tak jumpe... rindu kat dieorang.

But there some bad news, nenek dan mak aku dah buang Nyetnyet sehari sebelum aku balik.... isk... isk.... terkejut la aku.... tanye apasal, rupanya Nyetnyet selalu sangat kencing merata, sampai die kencingkan kain nenek aku..., hilang sabar la nenek aku, melampau plak Nyetnyet ni.... (yelah... act Nyetnyet tgh menggatal.. horny.. hehehhe), tapi patutnya tanye la aku dulu.... at least aku boleh bawak Nyetnyet ke klinik haiwan untuk di'kembili'kan... Tapi macam biase la.... tak tanya aku dulu.... Same la jadi kat anak kucin aku before that..., tanpa tanya aku dulu (at least bagi tau la..), mak dan nenek aku bagi satu daripada nak kucing aku pada sedara aku. So.., dari 4... dah tinggal 3.., bukan tak nak bagi.... tapi aku dah pesan dulu.... kalau nak bagi boleh tapi tunggu la anak kucin tu besar skit... dalam 3 - 4 bulan ke.... bile dah 'putus susu' dengan mak die dan dah cerdik skit. Tak pasal2 aku terasa sikit dengan hal tu... tapi tak pe la... hal tu dah settle.. So..., Yoyo dah tak de...., tinggal cuma Miko, Lilo dan Po. Tak pe la, yang penting lepas ni ape2 hal bagi la tau aku.... kucing aku tu... nak buang ke... nak bagi orang ke... aku sayang sangat kucing2 aku tu. Miko dan Lilo..., nenek dan mak aku nak jaga dieorang nanti..., Po... adek aku nak... nanti dah besar skit baru die boleh ambik.... Momoh dan Boboy... sementara ni dok kampung dulu.... nanti dah aku dah dapat umah sendiri... aku amik balik Boboy dan Momoh dok dengan aku...

Seronok betul tengok telatah 3 ekor anak kucing aku tu... asyik main aje keje nye.... pas tu...bile dah penat sibuk carik mak dieorg... nak menyusu... hehheehe.. So, ni ade some pix kucing2 aku yang sempat aku amik... masa kat kampung.... Cute nye..!!!!!

Miko terkejut mase aku nak amik gambar die... hehehehe...

Miko buat gaya cute die.. hehehhe.. jenuh nak amik gambar die... pasal die kat bawah katil...

Lilo tengah main kat bawah kerusi....

Miko tengah syok dok atas pangku sepupu aku...

Lilo main kat tangga....

Lilo carik ape tu...???!!

Lilo buat muka penat.... hehehe...

Miko main kat bawah meja pulak....

Miko.., tak puas main lagi ke...??!!

Miko kepenatan.., mane tak nye... asyik main aje kejenye....hehehe...

Lilo pon nak join Miko main kat bawah meja....

Miko ajak Lilo main atas kerusi pulak.... hehhehehe....

Laaa... Po kat bawah kereta aku rupanya... puas carik tadi... hehehehe...

Momoh penat melayan kerenah anak2 nye....

Boboy macam biase la.... buat muka berlagak die tu.... hehehhehe...

Po, Miko dan Lilo tengah carik mak dieorang (Momoh).. penat main nak isap susu plak...hehehhe...

Po plak nak main... hehehhehe....

Po nak seberang longkang..., boleh ke lepas tu....??? hehehehe....

Lilo dah jumpe mak die (momoh).., apa lagi....nak susu laaa.... nyum nyum nyum....

Momoh tengah menyusukan Lilo....

2 comments:

wani said...

sedey plak aku si nyetnyet dah takde...dahla nama dia begitu 'komersial'...dah takde lak ek?

makan ker idak si nyetnyet di perantauan tu yea...

hmmm....tp at least ko dah takleh la disindir sbb ada kucing yg namanyer begitu 'komersial' ek?

hehehe...

amiechomel said...

alala tomeinye... sechomel ownernye yek...