My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, August 12, 2008

Home Made Kuih Raya 2008....

Bulan depan dah nak pose, sebulan lepas tu.., raya. So, some of my friend dah mula ambik order kuih raya. My close friends, Arin dan Ja dah mula ambik order untuk kuih raya jadi aku tolong promote kan kuih raya dieorang. Sedap kuih dieorang ni... hehehe...

Dear family & friends,

With upcoming Hari Raya Aidilfitri 2008, we would like to promote our HOME-MADE KUIH RAYA.




Price as follows :


1. Kellogg's Honey Cornflakes - RM15 ( 50 pieces )

2. Kelloggs's Choc Cornflakes - RM16 ( 50 pieces )

3. Digestive Honeyballs :

  • a. Original - RM18 ( 50 pieces )
  • b. Raisins - RM20 ( 50 pieces )
  • c. Chocolates - RM20 ( 50 pieces )

Do contact us thru email if you like to have the free samples and we will deliver it to you FOC.



ARIN (HP) : 016-2792755 or (email): azwarin@hotmail.com

ANIZA (HP) : 012-3350506 or (email): anizaamran@yahoo.com


also can check in our blog, http://lemprica.blogspot.com


All order should be made before 10th of September 2008.

Thank you and have a nice day!

Dan aku buatkan satu flyers untuk kuih2 dieorang.., hehehehehe.... So, sape2 yang berminat nak rasa sample atau nak order... sila la email atau call terus kat dieorang ni.... ok...


2 comments:

Giler Graphic said...

abang..promote kuih raya kak ja eh.
heee...

pose lom lagi.
da mejual kuih raya.

uwaa...pose lom ganti lagi ni.

hukhukhuk!

Arin said...

thank you gaza...