My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Thursday, August 21, 2008

Makan2 with my good friends....

Malam tadi aku dengan Liza pergi makan kat Pizza Hut Wangsa Maju (dekat belakang Carrefour Wangsa Maju) dengan kawan2 baik kiteorang, Ja & Blongos dan Arin & Azwar. Aku dan Liza memang very close dgn dieorang ni. Sebenarnya Ja yang ajak untuk makan2 ni, pasal dia dah niat kot nak belanja kawan2 bila loan business die dah dapat. Liza pon kongsi sponsor dengan Ja, psl Liza dapat bonus, so sekali kan dengan Ja. Anyway.., terima kasih Ja & Liza pasal belanja kiteorang makan.. hehehe. Semoga dimurahkan rezeki dan semoga business Ja akan lebih maju. So, macam biase la..., aku dengan Liza yang paling last sekali sampai (hehehe...Arin kate kiteorang VIP...). Family Ja & Arin dah makan dulu... dekat separuh dah abis, hehehe... Aku makan ape yang ade.., Liza, Ja dan Arin... sibuk borak sambil makan, dieorang bertiga ni dulu satu sekolah, so... kalau jumpe tu ade aje la citer2 yang nak dibangkitkan... hehehehe... Abis makan... aku lepaq dengan Blongos, Azwar dapat join kejap2 aje pasal sibuk mengejar anak dia, Sufiah Hanum yang main dengan anak Blong, Hazeem.

Seronok tengok telatah dan kerenah anak2 dieorang ni.., Hazeem dah ade geng dengan Sufiah Hanum... ape lagi... aktif tak hengat la... satu restoran Pizza Hut dieorang main lari2... panjat... masuk bawah meja... hehehe... tu yang Azwar tak duduk diam... dok mengejar dan melayan anak die, Hanum dengan Hazeem. Blong pon kekadang terpaksa bangun tengok2 Hazeem yang dah mula panjat sana sini... hehehe. Orang dah ade anak..., gitu la.. hehehe..

Sambil2 tu sempat la jugak amik gambar dieorang dan gelagat anak2 dieorang yang aktif tu. So, here some pix yg sempat aku amik kat sane....

Kat meja kiteorang makan...

Muka ceria Ja.... bile dah kenyang... hehe...

3 org ex-MGHS... Ja, Liza dan Arin...

Liza dan Arin... seronok sangat la tu makan pizza....

Ja & Blong tengah fikir cam ne nak abiskan sume makanan ni... hehehe...

Blong, Hazeem & Ja...

Me & my sweetheart... Liza...

Pizza super supreme.....

Blong tersandar kekenyangan... hehehe... Hazeem still makan aiskrim... mummy die Ja.. tengah rancak berborak dengan Liza dan Arin....

Dah makan.., Hazeem main plak... antara tempat favourite die main.. bawah meja... hehehe...

Azwar paling sibuk melayan kerenah anak dia.., Sufiah Hanum.. dengan Hazeem... (agak2nye ape yang Hanum tengah buat.. hehehehe... )

Hazeem skrg dah dah pandai suruh amik gambar die... hehehe.. tgk la gaya dia posing..

Anak Arin & Azwar... Sufiah Hanum... sungguh aktif dan cute... susah betul nak amik gambar die... ni pon.. dah kene umpan dengan gula2... hehehe...

Sufiah Hanum aktif berlari ke sana ke mari dalam restoran Pizza Hut dengan Hazeem... terpaksa Azwar angkat anak die supaya main dekat dengan meja kiteorang... hehehe

Azwar tengah pujuk anak die yang frust pasal tak dapat main lari2 lagi...

Amir Hazeem, anak Blong & Ja....

Tengok la... Hazeem nak jadi Spiderman plak... hehehe..

Hazeem ni korang rase, ikut muka Ja ke Blong..??!!!

Hazeem main lompat2 atas kerusi pulak....

Hazeem request nak amik gambar dgn aku... Uncle Gazza die... hehehhe..

Arin dan anaknya, Sufiah Hanum sempat bagi last pose sebelum balik...

8 comments:

Arin said...

anak sape le suka lari2 tuh???ish..ish..ishh...

a c a said...

anak ko suka berlari2
anak aku sibuk berposing... sian blongos kena kejar hazeem... heheeh

aku belanja separuh...liza separuh (sebab dia nak belanja dpt bonus)

ada sorg lagi tu (incik raje) aku belanja lenkali ek....

Gazza said...

nanti... kite makan ramai lagi... untuk buka pose plak bulan depan...

Arin said...

untuk buka posa..aku offer umah aku le..tobat ar..anak aku nye peel tak menentu..ader kala baik benau..ader kala terLEBIH BAIK benar..hehehhehe..

p/s: bday anum jatuh dalam bulan posa..

p/s p/s: AZWAR le..bukan AZWA .. :)

Gazza said...

ok..ok.... sorry... aku betulkan balik nama laki ko arin... AZWAR...

BlackMagicWoman said...

waa..ini suda lebey..muka aku jadik tangkap muat ajer heheh!!..

aku nak organise gaks buka posa atleast sekali kat luar kat tupai2 ker okie kan..kalu hazeem n sufiah nak buat acara GEGAR diaorg, biak pie laa..dah nama pon budak kecek..

tapi yang kat umah arin still jalan gakss...

MUAH to sepercawatan ku yang dua kerat nih!!

Arin said...

Liza: sepercawatan?cam cawat je aku baca..

blackmagicwoman said...

suker aku ler nak letak CAWAT besi ker, kulit kayu ker...
(ko n jaa laa rakan seperCAWATan aku tu)