My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Saturday, August 9, 2008

Olympic Beijing 2008..... start today...

Olympic 2008 kat Beijing, China dah start...!!! Sempat jugak tengok sikit tadi majlis pembukaan dan perasmian Olympic ke -29 tu... gempak gak la, terutama time dieorg nak nyalakan obor olympic tu, tapi terlepas nak tgk kontijen Malaysia masuk tadi... Hopefully kontijen Malaysia kali ini akan dapat bawak balik pingat emas. Aku memang suka bab2 sport ni, jadi pastinya aku akan tengok dan follow perkembangan sukan Olympic ni... so, nanti aku akan cuba update blog ni dgn result dan perkembangan sukan Olympic 2008...

Some nice pix from Olympic 2008 opening ceremony....









No comments: