My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Monday, September 8, 2008

Balik Melaka... & Kucing-kucing ku....

Balik Melaka, hari Isnin tu dah start puasa..., aku cuti sampai hari Selasa... so dapat la lame sikit kat kampung untuk sambut puasa. Seronok dapat berbuka dengan family... mak masak... mesti la sedap. Kalau dah balik KL... makanan untuk berbuka mesti beli dari pasar ramadhan atau buka kat luar aje.

Kucin2 aku pon dah makin besar.., memang kalau balik kampung salah satu yang bestnye nak tengok dan main2 dengan kucin2 aku tu. Tapi dieorang kurang aktif skit mase aku balik hari tu.. pasal dieorang pon macam same nak puasa jugak... hahaha... pasal tak de makanan nak bg dieorg pagi2 hari pertama puasa tu... Biasenye, nenek aku atau mak aku akan bagi dieorang makan nasi pagi2... so nenek aku hanya bagi 'keropok' aje (friskies), tak nak dieorang makan sangat... pasal biasenye makanan tu hanya untuk tengahari dan petang aje... Mengada-ngada betul la kucin2 aku tu... kat kampung... hehehehhe... So, there some pix yang aku sempat amik. Tengok la gelagat kucin2 aku tu... nak puasa same.... hahahah....






































1 comment:

Anonymous said...

hahahaha.. mcm pose gak la