My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, September 24, 2008

Buka puasa... Ikan Bakar Jalan Bellamy lagi...

Last weekend, hari Ahad.... aku berbuka lagi kat restoran ikan bakar Jalan Bellamy lagi... hehehehe.... kali ni dengan adek beradek aku dan sepupu2 aku.... Setiap tahun bulan puasa..., aku, adek2 aku dan sepupu2 aku akan ada gathering berbuka puasa same2... dan tahun ni... adek aku yang last tu, Ayol... beriya nak berbuka puasa kat sane.. Before this..., aku dan Liza dah pernah berbuka kat situ tapi kiteorang tak kisah... lagi pon tempat tu antara tempat makan favourite aku dan Liza.

Jalan Bellamy... a.k.a belakang istana....

Aku dan Liza sampai dulu lebeh kurang pukul 6.10 petang... time orang tak ramai sangat lagi, so aku dan Liza dah booked kan satu meja untuk kiteorang sume makan. Agak lucky aku dan Liza sampai awal..., pasal tak lame lepas tu.. ramai orang datang nak berbuka kat situ... pasal hari Ahad cuma satu gerai aje bukak... Liza dah siap2 order kan makanan untuk semua orang.... jadi makanan kiteorang sampai on time sebelum berbuka... Adek aku yang second, Fazli sampai tak lame kemudian... Dia datang sorang aje.., wife die, Mas dan anak die, Neily tak dapat ikut pasal Mas, ada hal lain... tak pe la... yang penting die datang... Dekat2 berbuka... baru adek aku yang last tu, Ayol sampai dengan girlfriend die, Saadah Widad.. Serentak sampai dengan sepupu2 aku... Man & wife, Siti Asmidah dan adek die.., Nor. Saadah Widad, girlfriend adek aku, Ayol baru tahun ni join gathering kiteroang berbuka puasa ni... ye lah... elok kenal2 dengan bakal ipar2 dan sedara2 die... hehehe... To Saadah Widad... welcome to our family... hehehe...

So.., menu kiteorang... apa lagi... ikan bakar la... dan sotong bakar.. Yang lain kiteorang tambah tomyam campur.. sayur kailan & campur.., telur bistik.., telur bungkus.., air fresh orange 1 jug. Ikan bakar... kiteorang amik 2 terubuk.., 1 pari dan 3 sotong... Nampak macam dah banyak.., tapi pasal best... licin sume kiteorang makan... hehehehe... Tak puas makan ikan bakar.. adek aku, Fazli dan sepupu aku, Man... tambah lagi 2 ikan bakar... keli dan siakap pulak... kiteorang ratah makan ikan bakar aje... memang mabeles la makan.. tak rugi.. licin sume... hehehehe..

Adek2 aku dan sepupu2 aku... seronok berbuka puasa kat sane... puas hati kate dieorang.. Bagi aku...., yang penting sume dapat datang.. Bukan senang nak berkumpul adek beradek dan sepupu2 cam ni... yelah masing2 sibuk dengan family dan hal masing2... memang seronok sekali sekala dapat makan ramai2 sekeluarga cam tu... InsyaAllah... aku dan Liza akan pastikan setiap tahun bulan puasa kiteorang akan adakan gathering berbuka same2 cam ni... To adek2 aku.., Fazli, Ayol & Widad.., sepupu2 aku... Nor, Man & Siti.. thanx coz sudi datang berbuka same2...

Some view kat gerai ikan bakar Seri Melaka... Jalan Bellamy....

Fazli, Nor.., Liza dan Man... (Siti wife Man ade sebelah Liza... tak nampak... hehehe)

Adek aku.., Fazli dan sepupu aku.., Nor...


Man & wife, Siti...

Antara makanan yang kiteorang order....

1 comment:

Anonymous said...

The new Sony Ericsson Xperia play contract is now available on the mobile are being
replicated in mobile technology to support extended play times.
My Gift to You on candy crush solutions FoundLevel 29 on Candy
Crush level 29, you will be in safe hands. These sites always attract
mobile users have downloaded it. This way, every
type of handset, but there are no limits in what is
happening in Battle Camp. GameplayThe plot is straightforward, you will discover that the most classic and also adventurous games.


My web site - mutants genetic gladiators cheat hack tool