My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Sunday, September 14, 2008

Buka puasa... Secret Recipe Ampang Point...


Semalam.., berbuka dengan kawan2 baik aku dan Liza... sape lagi kalau bukan Azwar & Arin.. dan... Blong & Ja. So, kiteorang decide nak berbuka kat Secret Recipe, Ampang Point. Seronok berbuka ramai2 ni..., plus anak2 dieorang Hanum dan Hazeem pon ade. Aku dan Liza dah sampai awal kat situ, jadi kiteorang booking kan meja untuk kiteorang sume berbuka nanti (biasenye.., aku dengan Liza yang paling lambat sampai... hehehhee..). Lebeh kurang pukul 6.30, sume dah sampai kat Secret Recipe. So, kiteorang pon start order, pening la jugak budak yang amik order tu... pasal banyak la jugak kiteorang sume order... hahahaha.

Bile dah dekat nak berbuka, makanan yang order tadi sampai.... tu dia.., hahaha.. family Azwar & Arin champion... terkejut aku dan Liza tengok order dieorang.... Second, Blong & Ja punye order... boleh tahan jugak banyak nye... Tapi of course la, Arin & Ja perlu makan agak banyak.. pasal die tgh pregnant... (orang pregnant memang kene makan banyak ekkk..???!! hehehehe...).

Tapi ape2 pon.. kiteorang enjoy berbuka same2 kat situ.. seronok dengan macam2 cerita dan telatah anak2 dieorang...

So.., here some moment mase berbuka puasa semalam....














































5 comments:

Arin said...

puh..sampai umah aku lapo balik..bleh ke?hehe..padahal dah mentadarah banyak..

Giler Graphic said...

comel je care azim wat peace.
hihihi

amiechomel said...

seronot nyer buker dengan kengkawan...

wani said...

sungguh2 makan tuuu...perghh....

mylife said...

waaaa, jelesnyer tgk korunk selalu je bersama sama...

amie, haiza, bila turn kita nih???