My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Sunday, September 14, 2008

Jalan-jalan.... Nilai 3....

Last weekend jugak... aku dengan Liza sempat pergi ke Nilai 3. Lagi pun Liza dok sibuk nak carik barang2 dia.., nak tengok2 kat sane... kot2 ade yang menarik dan murah... So, kat sane..., tak de ape sangat pon yang dapat... plus keadaan kat sane agak lengang... tak ramai sangat orang pon.. Kebanyakan nya, kedai2 barang2 perkahwinan, kedai perabut, kedai carpet, kedai kain & pakaian, kedai bundle, workshop modified kereta, kedai barang permainan kanak2, kedai bunga2, kedai kasut dan kedai barang2 kraftangan... So.., just pusing2 kat sane..., Liza dapat 2 - 3 barang, then kite orang balik...

For me, nothing much there actually.... but maybe some people suke ke sane... pasal senang nak membeli.... coz sume barang ade kat dalam satu area... Kalau dari segi harga.., memang agak murah la... tapi rasenye sekarang.. some area kat KL pon boleh dapat harga2 cam tu... Cuma yang best nye bagi aku... kalau time aku dengan Liza pergi tu..orang tak ramai... so nak berjalan pon senang... nak tengok barang pon mudah... jalan tak jammed.. parking pon senang... kepala pon tak pening... hehehe....














No comments: