My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Saturday, October 25, 2008

Mee Bandung Muar @ Kajang.....

Hari Rabu yang lepas aku dengan Liza pergi makan kat Kajang... saje nak try Mee Bandung Muar... Tempat ni aku dapat tau daripada Aizac... plus aku ade lalu 2 - 3 kali kat restoran ni weekend ari tu... pasal sibuk ulang alik dari KL ke Kajang untuk wedding Raja.... Aku tanye Aizac mase die bagitau aku tempat ni.., betul best ke Mee Bandung Muar ni..., Aizac kate die pon tak pernah pergi sane makan lagi... cuma lalu aje... hehehehe... Laaaa.... ingatkan die dah try... So tak pe la... bagi aku try dulu... betul ke sedap Mee Bandung ni.., pasal Aizac kate... tokeh restoran ni memang dari Muar... (hehehe... mane die dapat info ni... aku pon tak tau... maybe betul la kot...). Makanan lain pon ade kat sini.., cam biase... nasi goreng, mee, tomyam... yong tau fu... & western...

Location restoran ni... di Batu 14, Jalan Cheras, kalau jalan dari bandar Kajang nak ke Saujana Impian... sebelum sekolah SAAS... Disebabkan mase aku pergi tu... hujan lebat... so tak dapat nak amik gambar scene dari luar kedai tu...

So, cam ne rase Mee Bandung Muar kat restoran di Kajang ni. Bagi aku... ok la.. not too bad... boleh layan, mangkuk pon besar... hehehehe... tapi aku rase Mee bandung kat Muar tu lagi best la... kuah die lagi kaw... tapi kalau sekali sekala nak merasa makan Mee Bandung boleh la layan kat restoran ni...

Menu di Restoran Mee Bandung Muar.... kat Kajang...

Mee Bandung Muar Special.... hehehe....

Air aku order tembikai gelas besar.... giant size....

Some environment kat restoran.....

More scene kat restoran Mee Bandung Muar @ Kajang....

Tempat duduk banyak... extend sampai keluar....

1 comment:

MI AR said...

aku selalu makan kat sini ngan judesss...rasanya aizac pun pernah makan sini.