My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Thursday, October 16, 2008

Memori... pelajar putera SMAPK '94...

Sejak akhir2 ni... semakin ramai jumpe semula member2 sekolah aku dulu... SMAPK batch 1994.. through facebook... even.. batch2 lain pon ramai yang ade... Memang seronok dapat jumpe balik member2 lame ni.. Walaupon secara online tapi... cukup bermakna bagi kiteorang sume... Ye la.., ade yg dah hampir berbelas tahun tak jumpe... Harap2 member SMAPK lain (yang belum ade facebook).., dapat join facebook...


So, hari tu... salah sorang geng SMAPK aku.., Safuan masukkan 1 gambar (dalam facebook die)... yg diambil mase kiteorang form 5 dulu... Rasenye.. gambar ni diambil mase akhir tahun 1994... sebelum SPM... Memang nostalgia betul laa... hehehehe... aku memang carik gambar ni... pasal aku nye dah hilang..

So.. korang agak2 la.. kat mane aku dalam gambar ni... hehehe... cuba la carik...


Duduk dari kiri : Ridzuan (Prop), Hazhari (Ayie), Ahmad Zahran (Wak), Hasmayadi (Yadi), Nazrul Azmi, Amrul (Boya), Hashim, Ahmad Khafif (Kapip), Faizal Latif (Ketip), Wan Arif (Awe), Rauf, Azizul (G-Joe), Latiff (Latip Borgiba & Malek), Rizalnuddin (Mat Gelap)

1st row dari kiri : Khairul Amri (Tainu), Hishamudin Hassan (Se), Faizal Hassan (Kojaez), Faizal Yaakob (Pak Kop), Jamil, Aizac (Zack), Hanizan (Zan), Ismail (Mael), Zaid, Rasfan (Chipan), Abdul Rahman (Boyan), Khuzairi (Ku-Z), Mamduh (Badok), Faizal Yunus (Jai), Amir Hamzah Hassan (Asong), Nizam (Kote), Amali (Mali), Shahalil

2nd row dari kiri : Zulhasimi (Shimex), Lutfi, Nazif Emran, Radin Shah Izwan, Ehsan Busyro, Azam Azrai (Boroy), Zoolkhazrin (Zool), Rusdi (Jalut), Zainul Amin (Jenol), Hasri, Luzman (Leman), Khairul Amin (Atuk), Mazran (Mayan), Famy Reza (Puyee), Faizal Ghazali (Gazza), Hishamuddin Haron (Batak), Nawawi

3rd row dari kiri : Azha Effendi (Bulat), Amir Azhar (Kotok), Rejab, Safuan (Puey), Zaki Hilwan (Doje), Irme Rafhan, Sharifuddin (Sarip), Nawfal Naim, Azhan (Pokcik), Hairuzamil (Blongos), Zurashdi (Jud), (Misteri), Harman, Yusuf (Usop), Fitri Sani (Sanex), Amir Hamzah Mamat (Mat Top), Azman (Jeman), Harith, Raja Amirul (King), Ahmad Ibrahim (Mamak)

8 comments:

amiechomel said...

Adakah kau berada di barisan no 2 dari belakang tu? Nampak mcm kau... Ala gambar pun blur, mcmn nak nampak. Anyway, seronok tengok semua orang, semuanya slim molim masa ni. Batch kitorang mcm tak de je ambik gambar mcm ni!

Gazza said...

betol la tu kot... hehehe.. tak pe, check la nanti.. kat bwh gambar tu aku dah tarukkan name sume orang dalam gambar tu.. just highlight kat area tu... (click pix to see it bigger..)

amiechomel said...

haa kan betul. aku memang kenal angah aku...

khafif said...

hensem jugak aku masa skolah dulu hehehe...salam bro! apa kabau?! aku pun ade lagi gambau ni...

Gazza said...

kapip... kalau ade gambar 2 mase sekolah dulu... atau mase reunion ke... leh send kat aku... aku publishkan kat blog aku... nanti..

Gazza said...

kapip.. aku baik2 aje...
boleh plak mengaku diri sendiri hensem laa... hahahhaha.. time sekolah dulu sume mmg hensem2 belaka....
ko masih dok di batu pahat ke..???

Gazza said...

amie... psl tu la adek aku sorang ni jadi cikgu... sbb die ingat rupa kiteorg dalam gambar tu... mcm ingat muka anak2 murid die kat sekolah kot... hehehehe

khafif said...

Aku kat UK skrg ni. Aku ade gambau2 lama ni rasanya, gambau yg kat labu pun ade tp kena selongkar stor aku kat BP tu la, hari tu aku sumbat semua masuk stor masa nak dtg UK...