My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, October 22, 2008

My Best Friends Wedding... Raja & Dell... part 4 - Outdoor Photo Shoot... Putrajaya....

Lebeh kurang pukul 5..., setelah majlis selesai..., Raja & Dell ajak aku untuk outdoor photo shoot dieorang kat Putrajaya.. Aku just follow saje2 aje.., plus dapat jugak aku experience tengok macam mane pro cameraman buat outdoor photoshoot untuk wedding... Beside that..., boleh jugak aku amik video mase dieorang buat photo shoot tu..., then sempat jugak aku snap some moment mase photo shoot tu... hehehe... tumpang2 snap gambar mase Raja & Dell posing... hahaha... Biasenye Raja & Dell yang suruh pengantin posing..., kali ni... dieorang plak kene posing... hehehehe... But, maybe sebab dieorang dah biase suruh pengantin lain posing.. so, dieroang dah tau nak posing macam mane... untuk photo shoot tu... So, here some pic mase photo shoot Raja & Dell kat Putrajaya...
































4 comments:

Anonymous said...

mcm citer hindustan...kalau promote gambar2 putrajaya nih boleh dapat datuk tau.

amiechomel said...

diorang (pengantin berdua tu) memang pandai posing ok... perhaps diorang boleh wat part time modelling plak, untuk majalah pengantin, sendiri ambik gambar, sendiri jadik model, untung tu beb...

dell said...

pandai posing? hwhahahaha.. bleh je jadi model.. tp baju takde size.. kalau ada butik pengantin nak hire jd model diorg kena buat baju ikut badan dell.. tak ke payah gitu. :P

azwar ansory said...

mak aih.. betul punya kahwin si raje n dell.. tak penat ke siang bergambar, malam... tidur.. then siang bergambar lagi.. kuekuekeukeu..