My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Monday, October 20, 2008

My Best Friends Wedding... Raja & Dell.... part 1

This weekend aku follow wedding Raja & Dell plus aku ade job as videoman untuk wedding dieorang. Dieorang dah nikah raya hari tu, so weekend baru ni.., majilis kenduri pengantin baru ni... hehehe. So, hari Sabtu kenduri belah Dell yang diadakan di Kelana Jaya, dan hari Ahad kenduri belah Raja pulak di Kajang.. Memang penat coz 2 hari ni aku follow dari pagi hingga petang untuk kenduri dieorang ni... sampaikan untuk outdoor photo shoot kat Putrajaya pon aku follow dieorang petang tadi..

Aku memang nak upload banyak gambar mase wedding dieorang ni ( & banyak nak cerita juga....), tapi disebabkan aku penat sangat dan mengantuk... dan besok pon nak keje... (alaaaa ...malasnye... hehehe..), aku cuba jugak untuk upload 2 gambar Raja & Dell. Sambil2 aku ambik video.., sempat jugak aku snap guna kamera aku... gambar2 mase kenduri tu... So, nanti later aku akan uploud lagi gambar lain.. and maybe some video mase kenduri tu nanti... Kalau korang nak tengok banyak gambar lagi.. maybe Raja & Dell akan upload gambar kat Facebook atau Fotopages atau kat website dieorang (http://amiruldalila.com/).. so, korang leh tengok kat sane...

Raja & Dell..., wedding reception at Kelana Jaya...

Raja & Dell..., wedding reception at Kajang...

8 comments:

Arin said...

wah...serba putih..lawa..

blackmagicwoman said...

waah..macam cinderella..sama cantek sama padan...

Arin said...

oits blackmagicwoman aka liza : korangnye time nanti..apa kaler lak ye?

azwar ansory said...

dah selesaaaaiii dah wedding raja.. semua dah selesaaaaii dah.. turn videoman pulak selesai kan benda yang blum selesai..

amiechomel said...

memang mcm wedding dlm fairy tale, (sungguh indahnya sebuah perkahwinan). Now tak sabar nak tengok wedding empunya blog pulak, sure lagi meriah sebab ada joget lambak kan?

dell said...

pasni time gazza n liza plak.. hehe

Gazza said...

anyway.. mmg suke theme kaler putih Raja & Dell, memang cantik.. like liza said...mcm cinderella... really nice... pelamin dieorg pon cantik.. nanti aku upload gambar 2 lain...

waa.. lpas ni part aku dgn liza plak... dah start poning kepala...ni... mcm2 nak pikir.. mmg susah nak selesaikan bende yang belom selesai ni...

amie : joget lambak ye... kalau ade.. siap korang... selagi tak joget... tak leh balik... hahahaha

amiechomel said...

opps, joget lambak itu khas untuk pijot saje... kitorang jadi pom pom girl jer nanti. anyway, memang byk nak ready for wedding kan, adik ipar aku nak kawin ujung thn ni pun aku dah rasa pening jugak. takpe, slow2...