My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Monday, October 20, 2008

My Best Friends Wedding... Raja & Dell... part 2 - Kelana Jaya

So.., here some gambar yang sempat aku snap dari wedding reception Raja & Dell, di Kelana Jaya.. Walaupon aku sibuk dengan video... so there some moment yang aku miss untuk snap.. itu pon aku tetap cuba jugak untuk kawan2 aku yang lain sama2 dapat enjoy and share this really beautiful moment in Raja & Dell life...












\






















































5 comments:

haiza said...

best nyer...rugi aku tak dpat dg!

Tilo said...

some really nice pictures!

amiechomel said...

Question : Gazza, kau ambik gambor ni seme pakai yr digital camera ke? Mcm lawa jek... Really nice. Plus background and orang2 dlm gambar tu yg memang cun.

Question 2: Sapa wedding planner diorang, nampak grand sangat. Teringin nak tau lebih detail (sebab sendiri nak kena jadik wedding planner nih...)

Statement 1: Pengantin lelaki itu asyik on the phone jek..

Statement 2: Warghhh, lagi sekali aku jeles!!!! Wish I was there!!! Gazza nyer nanti HARAP SGT tak miss!

Gazza said...

Question 1 : pakai camera digital aku yg hari tu la... point shoot camera aje... bukan SLR pon.. biase aje la..aku pon amatur aje.. edit gambar skit2..

Question 2 : yang ni raja & dell kene jawab.. aku tak tau.. hehehe...

Statement 1 : raja gak kene jawab... die on phone dgn sape.. hehe..

Statement 2 : kalau boleh jgn miss.. hope sgt korang dpt join...

dell said...

question 2: kitorg takde wedding planner.. plan sendiri2 je.. pastu cari vendor.. sume asing2.. dari baju sampai la ke gifts..

baju : syomir izwa (ada dalam FB dell)

catering : zainal catering (sedare raja)

gifts: buat sendiri + haddad coffee + tot-tot.fotopages.com

pelamin: Izzuddin from Precious Moments

Photo: www.hafizismail.net & kawan2 from www.adamandhawa.com.my, http://turbovtec.fotopages.com

video: ehem ehem.. mr. gazza hehe.

Mekap: Kelrina (KJ) & Freda Lestari Putra (Kajang)

tu je la kot.. :D