My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, October 7, 2008

Selamat Pengantin Baru... Raja & Dell...

Raya ke-4 hari tu (Sabtu).., 2 orang member baik aku, Raja & Dell telah selamat di'ijabkabul'kan... Majlis pernikahan dieorang diadakan di Penang..., so aku tak dapat nak join pasal still cuti raya kat kampung... Kalau tak kerana raya... memang aku follow rombongan Raja ke Penang...

Tak kisah la.., yang penting dieorang dah selamat nikah. So.., malam tadi aku sempat berburak dengan dieorang berdua through YM... and dapat permission untuk publish beberapa gambar semasa majlis pernikahan dieorang kat Penang hari tu...

SELAMAT PENGANTIN BARU... RAJA & DELL.... semoga kekal sehingga ke akhir hayat...






8 comments:

mylife said...

oooo, sudah rupanyer... congrats!... cantik gambar2 tuh tp tak sabar nak tunggu the whole pics... hiks

n congrats to u too sbb urusan dah setel... tunggu majlis jer...

Arin said...

pasnih giliran ko lak gazza..

azwar ansory said...

cantik gamba.. sape amik?.. brapa kali henjut salam ngan kadi?.. aku sekali ja.. kihkihkih..

Giler Graphic said...

hehe bila plak nak taruk gambo kawen abg gazza ni? kekeke;p jgn mara gurau je. hihi

dell said...

tq gazza for the wish :D pasni gazza nye turn plak.. hehe

a c a said...

wah.... apa gambar semua angle bawah ni... tahniah pengantin baru!!!

hah gazo... bila lagi???

blackmagicwoman said...

CONGRATS RAJA AND DELL...moga berbahagia ke akhir hayat, AMIN...
haa..gazza biler lagi..hehehe!
Cepat2 sket yea...

setokin said...

Time kasih Gazza sbb tulis dlm blog ko hari bersejarah kitorang.. :)

And time kasih sumer atas wish2 korang.. hopefully i can be a good hubby to dell.. and always be happy..

nak tgk gambar nikah kitorang masuk la website: http://www.amiruldalila.com

Ikhlas,
hubby of Tecitt