My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Sunday, November 30, 2008

Liza @ SJMC... 2nd day....

Baru balik dari SJMC..., teman kan Liza kat sane... It seem Liza dah dah semakin ok.. but still every 4 -5 hour kene amik oxigen... (nebulizer...). Maybe kalau sume ok... besok Liza dah boleh kuar dari hospital.. So, smlm.. Liza dah dipindahkan dari bilik 517 ke bilik 510... bilik single... So, malam nanti aku nak pergi lagi ke SJMC kejap... tengok keadaan Liza... Hopefully... Liza will getting better....





Saturday, November 29, 2008

Liza @ SJMC....

Aku baru sampai rumah... sekarang dah pukul 5.20 pg.... waaagghhh... penatnye.... Liza masuk hospital plak tadi... kene warded... pasal asthma... teruk jugak sbab tu kene warded.. hhmmmm.... so aku la yang hantar die ke hospital tu tadi...

Actually, dari malam tadi Liza dah kene... tapi die kate tak teruk.. then keluar dinner kat Ampang... patutnya jumpe Ja & Blong... tapi dieorang tak jadi datang... Lepas tu terus hantar Liza balik pasal die kate tak larat... nak bercakap pon tercungap2... sian die... Then, aku balik rumah... Dalam pukul 1 pagi tadi... Liza call aku... kate nak gi klinik... semput die makin teruk.... nasib baik aku tak tido lagi... tengah YM dengan Dell time tu.... Terus aku kuar amik Liza... bawak pi klinik... Bile dah buat check-up.... doktor klinik tu nasihatkan Liza supaya pergi ke hospital untuk better treatment...

So, hospital panel Liza... SJMC la... pasal die keje Sime Darby... then balik rumah amik barang2 yang perlu.... then terus pergi ke Subang Jaya... Risau aku tengok Liza terbatuk2 + susah nak bernafas.... aku bawak keta secepat mungkin ke SJMC... 2.30 tadi sampai hospital... Liza terus dibawa masuk ke bilik treatment untuk pemeriksaan lanjut... Aku dok la kat tempat menunggu... nasib baik ade TV... tu pon dah tersengguk2 aku tahan mata yang ngantuk...

Lame la jugak aku tunggu kat luar tu... sementara nak selesaikan urusan Liza untuk warded...pukul 3.40 pagi baru Liza di bawa ke bilik ward die.... On the way ke ward tu.. aku tengok Liza dah ok sikit laa.. Alhamdullillah.. kalau tak risau jugak aku... Yelah tengok Liza dari tadi susah nak bernafas... Dah tau ward Liza... aku turun amik barang Liza kat kereta... Lebeh kurang pukul 4.15, lepas sume urusan Liza warded selesai... baru aku nak bergerak balik... Mata aku dah tak ngantuk lagi dah.... ok la..aku nak drive balik ke Pandan Indah... Pukul 5.10 baru aku sampai ke rumah semula... Peerrghhhhh.... besok pagi2 dah nak kene bangun, nak pergi Seremban plak.... maybe petang sikit nanti aku pergi tengok Liza kat SJMC.... (tingkat 5... no. bilik 517)... Huhuhu... mata aku pon dah berat giles nih... kene tido dulu.... Harap2 Liza ok kat sane...





Friday, November 28, 2008

Who's in my car..???!!!!

Sponge Bob....!!!!!!!

Tuesday, November 25, 2008

Champion of SMAPK League 1993...

Berdiri dari kiri : Chipan (Rasfan), Kapip (Khafif), Mamak (Ahmad Ibrahim), Jai (Faizal Yunus), Kote (Nizam Musa), Usop (Yusof), Leman (Luzman), Awe (Wan Arif)
Duduk dari kiri : Yadi (Hasmayadi), Mat Top (Amir Hamzah Mamat), Zool (Zool Khazrin), Kotok (Amir Azhar) & me.... (Gazza)

Aku memang carik gambar nih dah lame.... pasal aku punye dah hilang entah ke mana... And then.. tetiba petang tadi sekali lagi Amie upload gambar2 lame yang dalam simpanan dia kat album Facebook die.., muncul gambar nih... Sekali lagi aku request pada Amie untuk send kat aku gambar tu.... Amie dulu mase sekolah.... die salah sorang ahli sidang redaksi majalah sekolah.., sebab tu die banyak simpan gambar2 lame nih... Thanx to Amie again for this really great pic (for me...)...

Ok... jom aku nak citer ape yang best sangat bagi aku gambar nih... Actually, cuma gambar team bola kiteorang mase form 4 dulu aje.... but yang bestnye adalah moment mase tu... memang unforgetable moment in my life... One of the best ever moment aku bermain bolasepak dengan geng SMAPK dulu.

Setiap tahun akan ade liga bolasepak SMAPK di mana setiap tingkatan akan menghantar 2 pasukan (pasukan A dan B) untuk bersaing menjadi juara.... Biasenye, team A mesti la team ni yang power la untuk wakil tingkatan.. dan untuk tahun tu, 1993 aku bermain untuk team Form 4 (A), which is team nih memang hampir kesemuanya adalah player yang wakil sekolah untuk under 18 (include me.. hehehe). So.., untuk tahun 1993 tu.., team form 4 (A) adalah favourite team untuk jadi juara liga bolasepak SMAPK... Sebab, team paling power yang boleh fight dengan kiteorang pon team form 3 (A), yang kesemua player team tu adalah dari player wakil sekolah under 15 (plus dieorang memang hebat jugak la...). Form 5 time tu tak hantar wakil psl dieorang nak exam... (plus dieorang tak power pon... hahaha...). Form 6 ade 2 team rasenye, 1 lower 6.., 1 lagi upper 6... Form 2... pon ade kot...tapi jadi team belasahan... hehehehe....

So... seperti yang dijangkakan... final... form 4 (A) lawan dengan form 3 (A)... Petang tu... lepas asar.. ramai turun ke padang untuk game final nih... penuh la keliling padang... memang best giler suasana mase tuh... riuh macam kat stadium.... Kalau tak silap aku... kat asrama pompuan pon ramai yang dok tepi tingkap nak join tengok game final petang tu. Team kiteorang di only team yang ade jersey sendiri.... sanggup beli jersey Manchester United, time tu Eric Cantona tengah popular giler... hehehe... memang semangat betul nak main time tu.... Cikgu2 & warden pon ade yang datang tengok.... Cikgu Ali.., coach under 18 pon ade... Tapi yang tak syok nye bile tau... Cikgu Joe jadi referee... dah la die coach under 15... so... memang jadi agak berat sebelah...

Game start... seperti yang dijangka... referee memang agak berat sebelah.... so kalau logik nye... kiteorang patut buleh beat team form 3 nih... tapi sebab dieorang plak main agak semangat... kiteroang plak terganggu dengan referee yang berat sebelah... so... form 3 (A) banyak control game first half.... First half abis.... tak dak gol.. 0 - 0... second half start... memang ape yang kiteorang risaukan jadi.... form 3(A) dapat score gol.... peeeghhhhh..... Anis, striker team form 3 (A) dapat tewas kan Chipan.., goal keeper kiteorang... Memang cuak giler kiteorang time tuh... Lepas dieorang score, kiteorang plak serang dieorang.., nak carik gol penyamaan... banyak giler try kat gol.. tapi sume tak berhasil... geng2 form 4 lain tepi padang riuh giler sokong team dieorang... sampaikan Apai (defender form 3) injured (ke buat2 injured... hehehe..) kene angkat & dicampak keluar dengan penyokong kiteorang.. dengar kate ade yang sempat belasah die tepi padang tu.... hahahaha.... fanatik sungguh penyokong kiteorang time tu... Jai & Leman (striker team kiteorang..) dah banyak try tapi tak jugak dapat gol... kiteorang memang cuak giler laaa.. tak pasal2 favourite team kene kalah plak dgn team form 3 nih....

Then dah nak abis second half... team kiteorang masih lom dapat gol penyamaan lagi... tinggal lagi lebeh kurang 10 minit (rasenye..) kiteorang dapat corner belah kiri... Mat Top amik corner tu... aku dok betol2 tengah2 depan pintu gol... time tu bolayang Mat Top sepak dari corner tak sampai betul kat gol.. tapi Jai dapat tanduk ke belakang... bola sampai betul2 kat aku... ape lagi..aku tanduk la... dah memang betul depan gol... hahahahahaha.... GOLLLLL.....!!!!!!!!!!!! Aku score.... aku score... yahuuuu....!!!!! Gol penting giler aku yang score.... peeeggghhhh.... best giler siutttt...... Lepas score tu... yang aku ingat... aku trus lari nak ke tengah padang... geng2 lain dah mula kejar aku... nak celebrate gol tu... penyokong kiteorang... sume masuk ke dalam padang... nak join celebrate.... huhuhuhu.... tak tau nak cakap cam ne rasenye time tu... tapi belum sempat aku sampai tengah padang...dah kene tarik... peluk.... sampai terbaring aku.... peeeeghhh.... lemas siuttt..... kene kerumun.... kene himpap... time tu aku tak sedar ape jadi... tapi aku ingat... ade sape tah.... cium pipi aku.... hahahhaha.... wwoooiii.... tak senonoh betul... excited sangat la plak... tapi disebabkan kene himpap ramai tu... lepas dah dapat bangun balik... aku tau2... pergelangan tangan kiri aku seliuh.... Mesti time himpap aku ramai2 tadi kene tangan aku tu.... Tak kisah la... yang penting dah dapat score gol penyamaan... dah selamat team kiteorang dari kalah.... malu la...kalah dgn junior kiteorang....

Then.., tamat second half still 1 - 1.... kiteorang terpaksa main extra time... time tu... mostly sume dah agak penat... tapi still fight jugak... seingat aku... tangan aku yang seliuh tu makin sakit... so.. second half extra time... aku kuar... ganti dengan Zool aku rase... aku pon tak ingat dah time tu... At last... extra time pon... tak de gol... so... kene tentukan dengan penalty.... Time tu... ustaz2 warden dah mula suruh bebudak lain sume balik... pasal dah dekat pukul 6.30... yang tinggal hanya kiteorang... team yang main dan ramai lagi yang degil nak tunggu tengok sape yang menang (hehehe...) Aku tak join sepak penalty pasal injured.... so... tak ingat sangat sape (team form 3) yang sepak penalty tak masuk... yang aku tau... kiteorang menang... Mat Top siap terduduk tu... sambil... cakap... "Akhirnyeeee... kite menang.... huhuhu...." Bunyi macam menangis tapi aku tak sure laa... hahahahaha... (ko nangis ke Mat Top..) Tak kisah la... yang penting kiteorang menang... tapi game memang fight giler... memang best game hari tu... Plus aku score gol penting untuk samekan kedudukan mase kiteorang ketinggalan 1 gol.... memang tak buleh lupe moment nih.... sampai sekarang aku still ingat lagi mase tu...... One of the best ever moment aku main bola dulu....

Piala Liga SMAPK (ade piala tu... hahahaha) tahun tu (1993)... form 4 yang pegang.... puas hati... lagipon next year sure kiteorang plak tak main pasal dah form 5.., nak exam... To team form 3 (A) mase tu..., korang memang best... tak bagi kiteorang menang mudah... one of the best ever final game dalam SMAPK league... yang aku ingat dalam team dieorang... Jenal, Apai, Wan Razlan, Anis, Suhaime, Zaki, Ikmal, Iqbal.... (yang tu aje aku dapat recall) ...dan yang lain... For my team... kite memang best time tu.... team kiteorang ni main same2 sejak dari form 1 lagi.... Tapi ade lagi best experience time aku main bola nih tahun tu jugak... mase Piala Perdana Menteri (PPP) kat Sekolah Menengah Sains Teluk Intan (SEMESTI).., nak tau ape..??? hahahaha... SMAP (Kajang) belasah SMAP (Labu).... 9 - 0.... hahaha.... memang best.... giler... tak sampai seminit main kiteorang dah dapat first gol... hehehe... Tak pe la.. nanti aku citer lagi pasal tu kat entry lain.... (Baru aku perasan, memang kurus betol aku mase sekolah dulu... hahahaha... patut la ade yang panggil aku jerangkong...... cehhh...!!!!!)

Monday, November 24, 2008

13 tahun dahulu......

Semalam... just got this this pic dari Amie, salah sorang 'adek' aku yang tengah addicted dengan Facebook... hehehehe... Actually die upload gambar nih kat album Facebook die.. but aku request untuk taruk dalam blog aku nih... hehehe... Really nostalgia la gambar nih... aku pon tak de simpan gambar nih... Memang bagus la Amie, coz die ade simpan most of gambar2 time sekolah dulu....

So, gambar nih diambil rase2nye... 13 tahun dulu... kat Bandar Hilir, Melaka... Rasenye replika keta lembu belakang kiteorang tu dah tak de lagi... pasal sekarang tempat tu dah jadi Padang Pahlawan atau Menara Taming Sari... hehehe... Yang aku ingat.. time tu... aku tengah tunggu result SPM.., 'adek'2 aku 4 orang nih form 5.. Kelas dieorang buat rombongan ke Melaka dan kebetulan aku ter'join' rombongan dieorang kat Jasin... Time tu aku bawak keta (dah ade lesen dah... hehehe...), then aku guide bas sekolah ke Bandar Hilir. Itu la citernye cam ner aku leh ade dalam gambar nih... hehehe... Tapi... bile aku tengok balik gambar nih.... aku sendiri macam tak caya... kurusnye aku time tu... hehehe...

Anyway... thank to Amie coz still have this pic dan rajin men'digitize'kan gambar2 lame nih.... hopefully lepas ni ade lagi gambar2 lame dari simpanan Amie... yang boleh kite layan same2... hehehe... actually banyak Amie upload kat Facebook die... Really seronok tengok gambar nih.., me and all my 'adek'2... Amie, Pijot, Haiza & Tuty...... and we still close until now....

Berdiri dari kiri : Pijot, me...., Tuty.... Duduk dari kiri : Haiza & Amie......

Saturday, November 22, 2008

I Like to......... Move it.. Move it.....


Hahaha... Seronok dengar lagu nih... terangkat2 kepala... hehehe... budak2 pon.. sekarang nih mesti suke dengar lagu nih... Kalau dieorang dengar mesti teringat dengan Madagascar : Escape 2 Africa yang baru2 ni dah ditayangkan kat pawagam seluruh negara... sempena dengan cuti sekolah plak... Member2 aku yang dah ade anak... memang sibuk la bawak anak2 dieorang pi panggung wayang nak tengok citer nih... walaupon sebelum nih tak de la nak ke panggung wayang.... tapi ape salahnye kan... sekali sekala... bukan selalu nak bawak anak ke panggung wayang... bg dieorang experience skit.... hehehehe...

Time aku pi tengok citer nih... show malam la... dalam kol 8 cam tu... so...macam2 gelagat kanak2 nih dapat tengok... yang datang dah siap pakai baju tido... ade yang bawak bantal busuk... ade yang macam nak pergi oversea (pakai baju tebal2... pasal dalam panggung wayang kan air-con sejuk... hehehe..), ade yang nangis guling2 atas lantai... ade yang bawak makanan macam nak pergi picnic.... hahahaha.... macam2 laa... Memang havoc la... panggung wayang bertukar jadi macam taman tema (theme park... hehehehe...). Aku dan Liza seronok tengok aje la...gelagat bebudak nih... nanti time kiteorang dah ade anak nanti... cam ne la agaknye... hehehehe...

So.., let enjoy theme song Madagascar : Escape 2 Africa yang dinyanyikan oleh Will.I.Am... suke tengok klip video nih.... kelakar and fun...



Wednesday, November 19, 2008

Tips Bile Nak Beli Roti Gardenia....


Just got e-mail dari one of my office mate... rasenye dah dapat banyak kali e-mail pasal nih... Maybe ramai dah tau pasal tips nih... tapi kali ni rase nak share la dengan geng2 lain pasal tips nih.... just for reminder... kekadang kite bukan nye ingat sume bende kan.... hehehhe...

Aku pon kalau beli roti Gardenia nih... bukan kisah sgt pon dengan hal2 nih.... yang aku tau... main amik aje roti tu... tak de kisah pon nak tengok expired date die... hehehe.. lagi pon aku biase beli kat 7-eleven... so tak de masalah sgt kot... pasal rasenye... roti menang cepat abis kat situ.... so mesti tak de roti yang dah lame... maybe kalau beli kat kedai runcit lain... nak kene tengok2 jugak.... mane tau roti dah lame....

Ok la... so ni tips die... maybe sometime can be helpful to us....


Check it out.... Gardenia bread Tips on buying Gardenia bread.

Here is something interesting........

When you go to buy bread in the grocery store, have you ever wondered which is the freshest, so you "squeeze" for freshness or softness.

Did you know that bread is delivered fresh to the stores five days a week?

Monday, Tuesday, Thursday, Friday and Saturday.

Each day has a different color twist tie.

They are :
  • Monday - Blue

  • Tuesday - Green

  • Thursday - Red

  • Friday - White

  • Saturday - Yellow

So if today is Thursday, you would want red twist tie not white which is Fridays. (almost a week old)!

The colors go alphabetically by color Blue - Green - Red -White -Yellow, Monday thru Saturday.

Very easy to remember. I thought this was interesting.

I looked in the grocery store and the bread wrappers DO have different twist ties, and even the one with the plastic clips have different colors.

Enjoy fresh bread when you buy bread with the right color on the day you are shopping.

Tag by Joann...

Kali ni kene tag balik dengan Joann... Suke betul bebudak ni menge'tag' aku... hehehe... tapi tak pe... aku ok je... orang tag... aku layan... plus aku ade beberapa orang geng blogger yang memang suke layan tag2 nih.... hehehehe....

Jom.. jom... tengok plak tag dari Joann kali nih.....

1. Do you think you're hot? : hehehe... tak taw...

2. Upload your fav picture of you :



3. Why do you like that picture? : nampak ganas laaa... hehehehe... (ade yang kate macam nak terberak pon ade... hahahaha....)

4. When was the last time you ate pizza? : Pizza..?? hhmmm... rasenye bulan pose ari tu la... Pizza Hut..

5. The last song you listen to? : Takdir & Waktu - Mega... (hehehe... suke dgr lagu lame2 kat Sinar FM.... syok...oooo...!!!!!)

6. What are you doing right now besides this? : Chat kat YM dengan ex-office mate aku, Ila yang sekarang keje kat Dubai... dok download gambar die gi shopping kat sane.... best nye....

7. What name you prefer besides yours? : Gazza... that not my real name.... but most of my friend call me with that name.... even some of them don't even know my real name.... hehehehhehe....

People to tag :

8. Who is number one? : Geng blogger yg paling excited kalau kene tag... (siap tunggu orang tag die... hehehehe..)

9. Number three is having relationship with? Buyo... adik Ja...

10. Say something about number five? : Sepupu aku... same2 kaki tengok bola... kaki main game... hehehehe...

11. How about number four? : Antara my best friend.....

12. Who is number two? : dieorang sume 'adek2' aku sejak dari sekolah lagi.... even we still close each other..... until now...

Sape la yang start tagged nih.... tak mencabar langsung..... hehehehhehe.... tapi demi geng2 blogger aku... layan aje laa....

Monday, November 17, 2008

My Friend Wedding... Ku-Z & Azura.... @ Segambut...

Petang semalam (Ahad)... aku dan Liza pergi ke kenduri kahwin one of member ex-SMAPK '94.... Mohd Khuzairi Khamsah a.k.a Ku-Z... kat Segambut. Ramai jugak member ex-SMAPK yang datang... memang syok... Macam biase la... kalau kenduri kahwin geng ex-SMAPK '94 secara tak langsungnya jadi tempat gathering kireorang laaa.. hehehe...

Aku dan Liza sampai lebih kurang pukul 2 ptg... Raja & Dell sampai awal sikit dari kiteorang.... sampai kat sane.. cuaca agak mendung sikit... tapi Alhamdullillah.., hujan tak turun sampai kiteroang sume balik... Sampai kat sane.., dah nampak beberapa orang member2 lain yang dah sampai dulu... Aizac, Jai, Hishamuddin Hassan (Se), Radin, Kojaez, Harman dan Mamduh (Badok)... Jumpe dan salam2 dieorang... then aku dan Liza masuk ke dalam untuk jumpe pengantin, Ku-Z dan pasangannya Azura... tapi time tu dieorang sibuk bergambar dengan family dan sedara mara... So, aku dan Liza decide untuk makan dulu... Mase tengah makan... ramai lagi member lain sampai.., Nazif & Gee..., Shimex & Natasha... Hashim, Azam, Sharip & Amali... Azha Effendi (Bulat) sampai time2 kiteorang dah nak balik... Azhan tak sampai2 (hehehe... sesat tah ke mana..).., Mael tak dapat datang pasal ade hal lain...& Blongos pon tak dapat datang pasal ade kelas.... (rasenye Blongos dah pi mase Ku-Z nikah di Keramat malam Jumaat lepas...). Anyway, rasenye agak ramai la jugak member ex-SMAPK Ku-Z yang datang.... Badok (yang dok kat Kedah) pon sanggup turun ke KL semata-mata untuk kenduri kahwin Ku-Z... Amali yang datang dengan berbaju melayu merah menyala... (Amali ni dari sekolah memang suke buat gempak... hehehee... caya lah...).

So, abis makan..., Raja yang memang photographer (ke mana2 sentiasa dengan kamera... hehehe...) pon start la snap moment mase kenduri Ku-Z... (keje free nih... hehehe...). Aku pon join la Raja dengan camera digital cikai aku... but tak kisah la... yang penting dapat snap moment member2 lain mase kat sane... Liza & Dell dan wife Hashim, Farah (yang sungguh peramah... hehehe..) dok rancak berborak... so tak kisah la aku dan Raja merayap ke tempat lain... hehehe... Seperti biase sebahagian khemah tu jadi 'pot' geng2 kiteorang gathering... Tak jauh dari Liza & Dell duduk, Natasha (wife Shimex) dan Gee (wife Nazif).. pon nampak tengah rancak bersembang... Dieorang dua orang ni memang ngam la...dua2 doktor... hehehehe.... Aizac balik awal, so.., tak sempat aku nak snap gambar Aizac mase die ade kat sane.....

Ku-Z dah selamat... then turn aku la plak menyusul tak lama lagi... hehehe... Rasenye time aku nanti..., kalau ramai yang datang..., kene la sedia kan tempat gathering... senang sikit dieorang nak melepak dan berburak....

To... Ku-Z dan Azura... Selamat Pengantin Baru... Semoga berbahagia dan kekal hingga ke akhir hayat & to Azura... welcome to ex-SMAPK '94 family....

Ok la... here some moment dari kamera aku yang sempat aku snap mase kat kenduri kahwin Ku-Z....

Dari jalan masuk nak ke rumah pengantin....

Some scene yang meriah mase kenduri.....

My favourite shot... (close up with soft background... hehehe...)

Mase baru sampai... sempat snap pengantin tengah bergambar dengan kaum keluarga dan sanak saudara... theme color hijau... so, segalanya serba hijau.... hehehe... nice color...

Pengantin baru.... Ku-Z dan pasangan nye... Azura...

Selamat Pengantin Baru... Ku-Z & Azura...

Wajah ceria pengantin baru.... especially Ku-Z... (yang sentiasa ceria + excited... hehehe...)

Badok & family dengan pengantin....

Harman & wife....

Radin, Se & Jai....

Hashim & wife (Farah) dan Nazif....

Natasha (wife Shimex).... dan anak2 nye...

Gee (wife Nazif)...

Raja... tengah sibuk dengan kamera die....

Sharip... tengah minum....

Radin.. yang sentiasa senyum bile bergambar.... hehehehe...

Se, Jai dan Shimex...

Azam & Kojaez...

' Pot' gathering geng2 kiteorang... Azam, Kojaez, Hashim, Sharip & Se (opposite...)

Ketibaan Amali yang lengkap berbaju melayu merah.... dengan buah hati die... (first time nampak nih... hehehe...)

Amali berjumpe dengan geng2 kat 'pot'....

Dah bangun pon still rancak berburak lagi... Kojaez, Jai, Hashim, Sharip & Nazif....

Bulat & family....

Wife Bulat bersama dengan anak2 nye.....

My sweetheart...Liza...

Me.... & Liza... (bakal pengantin baru... hehehehe... on the way....)

Raja & wife, Dell.... (ni pon pengantin baru jugak nih.....)

Gambar geng ex-SMAPK '94 yang datang dengan pengantin....

Liza & Dell.... yang gembira bebenor sempat beli 'cotton candy' mase on the way balik... mane la dieorang jumpe bende tu... pelik gak aku... still ade lagi makanan macam tu sekarang nih... susah nak jumpe rasenye.... sebungkus kecik tu, 20 sen aje...

Thursday, November 13, 2008

My sleepy cats...

Aku kalau balik Melaka.... mesti banyak snap gambar kucing2 aku... hehehehe... rindu kat dieorang sume... Bangun aje tido.. lepas breakfast... aku mesti main2 dengan kucing2 aku tu especially yang kecik 3 ekor tu... Dah dapat name 3 ekor kenit tu... Blackie.. Mikey.. & Tompok... Mak dan nenek aku yang bagi nama tu... aku ok aje... Baru masuk sebulan lebeh... si kecik2 3 ekor nih dah aktif bermain ke sana ke mari... pantang ade orang dekat.. mesti dieorang datang... tak takut orang... hehehehe...

Isnin tengahari tu... lpas sume kucing2 aku tu makan.... sume tido kekenyangan... time tu le aku dok snap gambar.. hehehe.... geram betul tengok kenit 3 ekor tu tido... cute giler... hehehe...


Miko... prepare nak tido... hehehehe...

Miko ni... tengah2 jalan die tido... hehehehe... pas tu tido dengan gaya logo Puma... hehehe..

Boboy yang ngantuk.....

Ni... 3 ekor kenit tengah tido... Tompok, Blackie & Mikey.....

Suke pic ni... hehehe... Blackie & Mikey tido facing each other.... comey.....

Blackie.....

Mikey....

Tompok....

Bahaya gaya Tompok tido nih... mau kuar air liur basi.... hehehehe... tapi tetap cute....