My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Saturday, November 22, 2008

I Like to......... Move it.. Move it.....


Hahaha... Seronok dengar lagu nih... terangkat2 kepala... hehehe... budak2 pon.. sekarang nih mesti suke dengar lagu nih... Kalau dieorang dengar mesti teringat dengan Madagascar : Escape 2 Africa yang baru2 ni dah ditayangkan kat pawagam seluruh negara... sempena dengan cuti sekolah plak... Member2 aku yang dah ade anak... memang sibuk la bawak anak2 dieorang pi panggung wayang nak tengok citer nih... walaupon sebelum nih tak de la nak ke panggung wayang.... tapi ape salahnye kan... sekali sekala... bukan selalu nak bawak anak ke panggung wayang... bg dieorang experience skit.... hehehehe...

Time aku pi tengok citer nih... show malam la... dalam kol 8 cam tu... so...macam2 gelagat kanak2 nih dapat tengok... yang datang dah siap pakai baju tido... ade yang bawak bantal busuk... ade yang macam nak pergi oversea (pakai baju tebal2... pasal dalam panggung wayang kan air-con sejuk... hehehe..), ade yang nangis guling2 atas lantai... ade yang bawak makanan macam nak pergi picnic.... hahahaha.... macam2 laa... Memang havoc la... panggung wayang bertukar jadi macam taman tema (theme park... hehehehe...). Aku dan Liza seronok tengok aje la...gelagat bebudak nih... nanti time kiteorang dah ade anak nanti... cam ne la agaknye... hehehehe...

So.., let enjoy theme song Madagascar : Escape 2 Africa yang dinyanyikan oleh Will.I.Am... suke tengok klip video nih.... kelakar and fun...



4 comments:

amiechomel said...

Aku teringat dulu bawak Aleeya gi tgk wayang cerita "CINTA" yg Khabir Bhatia arahkan tu... Pegi ramai2 dgn Naim and adik2 ipar aku. Tak sampai setengah jam dlm tu, Naim bawak Aleeya keluar. Mana taknya, kitorang dahla duduk row depan2, bila orang ketawa je, dia berdiri tengok orang, pastu bising mcm tgk tv kat rumah, nampak restoran KFC dlm cerita tu je "Umi, KFC la!", nampak KLCC je, "KLCC la!". Bila aku dgr org belakang dah mula ehem ehem, terus aku suruh Naim bwk kluar Aleeya gi jalan2. Aku dgn adik2 ipar aku tengok sampai abis! Hehehe... Tobat tak bawak dah lepas ni!

Arin said...

anak aku sudah hapal movement dalam citer Madagascar 2..tiap2 pagik..asik nak tgk citer nih je...jemu aku!

azwar ansory said...

tengok beb jangan tak tengok.. memang kelakar megadeath nye..

Gazza said...

dah tengok.... memang best.... kelakau tak hengat nyer... plus suke theme song citer nih...

Amie : mase tu Aleeya umur baper..?? hehehe... maybe skrg dah buleh kot...