My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Thursday, November 13, 2008

My sleepy cats...

Aku kalau balik Melaka.... mesti banyak snap gambar kucing2 aku... hehehehe... rindu kat dieorang sume... Bangun aje tido.. lepas breakfast... aku mesti main2 dengan kucing2 aku tu especially yang kecik 3 ekor tu... Dah dapat name 3 ekor kenit tu... Blackie.. Mikey.. & Tompok... Mak dan nenek aku yang bagi nama tu... aku ok aje... Baru masuk sebulan lebeh... si kecik2 3 ekor nih dah aktif bermain ke sana ke mari... pantang ade orang dekat.. mesti dieorang datang... tak takut orang... hehehehe...

Isnin tengahari tu... lpas sume kucing2 aku tu makan.... sume tido kekenyangan... time tu le aku dok snap gambar.. hehehe.... geram betul tengok kenit 3 ekor tu tido... cute giler... hehehe...


Miko... prepare nak tido... hehehehe...

Miko ni... tengah2 jalan die tido... hehehehe... pas tu tido dengan gaya logo Puma... hehehe..

Boboy yang ngantuk.....

Ni... 3 ekor kenit tengah tido... Tompok, Blackie & Mikey.....

Suke pic ni... hehehe... Blackie & Mikey tido facing each other.... comey.....

Blackie.....

Mikey....

Tompok....

Bahaya gaya Tompok tido nih... mau kuar air liur basi.... hehehehe... tapi tetap cute....

14 comments:

arulz said...

kucing ni slalu mandi x?? hehehe

Gazza said...

mandi lorrr......

wancudzala said...

amboi obses tu ngan kucing dia,dah kawin sok,tak de maknenye meow2 awk tu..heheh awk dah tgk blog makteh yg huru-hara tu ye..tapikan at least makteh belajar sesuatu yg baru with my own effort..kira ok lor...sampai pakteh hang bengang sbb makteh obses kat internet dah,,ni plak anak buah dia nak bagi makteh 2syen free...lagi le blow pak sedara awk tu....

Gazza said...

alaa... bende yang elok tak pe la makteh... bukan nye buat bukan2... blog aje.. lagi pon internet tu unlimited... fix rate... pakai lame pon bukan kene bayar lebe... hehe...

plus orang lain dah jauh ke depan bab ICT... takkan kite nak ketinggalan jauh...

tak pe makteh.. nanti kite tolon kemas2kan blog makteh... bile2 la... singgah seremban lagi... hehehe... kasi 2syen advance lak... hehehehe... keep on blogging makteh... don;t give up... hehehehe...

mmg always follow aje blog makteh tu... cantek dah... awal2 mmg la cam tu... kite nyer blog awal dulu pon tah hape2 aje... lame2 nanti... mesti biase dah... boleh touch up cun2 blog makteh tu... lame2 nanti ramai layan blog makteh nanti... tu follower dah ade 2 org.. hehehehe...

kucin mmg my favourite la makteh... tak dapek nak nolong eehh... liza pon suke kucin... tgk la nanti cam no bile dah kawen... hehehe... kalau buleh nak bela gak kucin2 tu...

p/s : man pon dah ade blog.... check link kat blog kite... ade dah wat satu group utk blog family aje... nor (singapore) baru update blog die... gambar die pi holiday kat australia... sky diving lagi... hehehehe.... sonok nyee..

azwar ansory said...

gambar no.2 tu aku pikirkan kucen tu kena gelek kat tengah jalan..

Anonymous said...

SaLaM...GaZZa
NaK TaNYa sKiT..nKo PaKai SLR CaMeRa ke TaNgKaP GaMBo2 KuCiNg Tu? CaNTiK La..CaMeRa JeNiS aPe Ye?

Anonymous said...

SLR tu stand for?..

Anonymous said...

SeLuaR ke?..

Gazza said...

azwar : kucin aku miko tu tak tau la pe hal nye tido tgh2 jalan plak hari tu... hehehehe...

Anonymous : pakai camera digital biase aje....

NAZMECH said...

cantik la kucing kau. mesti bawak tido skali ni ..sodap dipoluk..

Gazza said...

NAZMECH : memang kucin aku boboy tu suke tido dgn orang... klau tak ajak pon die datang sendiri... hehehe... bulu tebal..mmg sodap di peluk.. hehehehe....

hazlin said...

comel giler kuching2 ko......mesti mak ko rajin bagi mandi...cantik bulu dia...

hazlin said...

hahahah...ko tengok..akak eja kucing pun dah salah....kucing bukan kuching...hehehe

Gazza said...

hazlin : Kak lin...2 minggu sekali mandi....