My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, December 2, 2008

Aku ade nama Jepun.....???

Terbaca dari blog Azlina... title entry die... 'Watashi no namae...'. Hah.. ape plak nih...?? Rupanye.. ade generator untuk dapat kan name Jepun dari pade nama asal kite... hahahaha... biar betol... So.., aku pon try la.. nak gak tau ape name Jepun aku.... hahaha... mane tau same dengan name Ultraman ke...

Setelah di proses nama asal aku oleh 'Japanese Name Generator' tu, dapat lah name Jepun aku... boleh tahan gak bunyik nye... kihkihkih...

Hajime Aizawa

Amacam..?? hahaha... saje je suke2... So, kalau korang berminat nak tau gak name Jepun korang.... buleh check kat 'The Original Japanese Name Generator'. Hai... aku pon terpengaruh dengan bende2 cam nih... nih Azlina punye pasal la ni... hehehehe.... (jangan marah Azlina... gurau aje.. kihkihkih...)

8 comments:

Arin said...

Aizawa?sekali baca cam nama laki aku je..kehkehkeh..

Ramza said...

Nama aku dlm jepon...AKINORI HIGASHIYAMA....bole gi jepon lepas ni....hait..hait...arigato gozaimasu...

Gazza said...

arin : memang la...dekat2 same dgn name laki ko... hehehehe...lain skit aje... aizawa dgn azwar... hahahaha

ramza : ko pon try jugak... panjang plak name jepun ko... hahahaha.. hait.. mr. akinori... arigato2...

azwar ansory said...

atashino namae wa, Azumamaro Shiganori..
ii blog desune ome wa..

Gazza said...

azwar : peeghhh... sume dlm bahasa jepon... mane aku fhm sgt... mentang2 la ko dulu belajar kat sane... hehehehe...
yang aku perasan name jepon ko tu... pnjg la plak.. Azummaro Shiganori.... hait.. apsal org lain dapat name jepon pnjg2... aku nye dpt pendek aje..??? hmmmmmm....

Nina said...

alaaa.... nama jepun aku tak sedap la.... benci! benci! benci! huhuhu... >Hana Hachirobei

Nina said...

haaa....
kalau "Chinatsu Ninomiya" okla skit.... ;)

Gazza said...

Nina : baper banyak name jepun ko Nina... hehehe... nak name sedap aje... ok la yang first tu... buleh panggil ko cik Hachirobei... kihkihkih...