My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Saturday, December 6, 2008

Meh layan tag..... tagged by Joann...

Tag Joann ni dah agak lame skit... sorry la ye Joaan saya bz skit la... plus demam nih... mood kureng nak hapdet blog... So.., hari ni free, dapat la meluangkan mase untuk tag ni....

First, the rules:
1. List these rules on your blog.
2. Share 7 facts about yourself on your blog.
3. Tell 6 unspectacular quirks of yours.
4. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
5. Link the person who tagged you.
6. Leave a comment for each blogger.

Seven Facts About Me:
1. Lahir kat Singapore.....
2. Kaki wayang (dengan Liza... memang aktiviti wajib every weekend...)
3. Suke tengok kartun (dari kecik sampai sekarang...)
4. Suke makan pisang & ape aje makanan yang ade pisang... cekodok pisang, pisang goreng, kerepek pisang, pengat pisang
5. Suke kucin....
6. Kaki bola.. (dulu main bola.... sekarang tengok bola... hehehe..)
7. I love Liza... then my family.. then my good friends... then my 'adek'2.. then my other friendss.........

Six Quirks About Me:
1. Suke gigit kuku... (bad habit yang payah nak buang dari kecik... isk.. isk..)
2. Suke tido lambat.... (selagi tak pukul 2... mata aku memang tak lelap...)
3. Pelupa... (selalu nye jadi bile nak kuar rumah... mesti ade aje bende yang tertinggal.. handphone ke... kunci ke..)
4. Malas nak basuh moto... (moto kapcai aku tu.. mmg kasi lenjan kaw2... basuh dgn air hujan aje... hahahaha..)
5. Suke buat collection barang2 dah lame... (Liza cukup tak gemar ni... kalau die jumpe.., ade aje die nak buang barang2 collection aku nih... hehehhe..)
6. Tak suke basah... (kalau kene hujan... time naik moto... aku jadi bad mood...)

I am tagging (in no specific order):
1. Amie
2. Pijot
3. Haiza
4. Arin
5. Azlina
6. Man
7. Cheq (yang ni kalau tagged tak leh tinggal...)
8. Kak Lin

Comment for each blogger:
Happy Holiday.....!!!!!!!!

1 comment:

Nina said...

patutla motor kapcai kau tu slalu nnmpk ada corak2 artistic jerkk... hehehehe....