My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Sunday, December 21, 2008

Some Where... on Saturday...

Hari nih... Sabtu, dah janji dengan Liza nak temankan dia settlekan beberapa hal untuk preparation wedding kiteorang... So, at first... pergi Hotel Bluewave, kat Shah Alam.. nak ambil wedding door gift yang Liza booked ari tu... dah siap... Area bandar Shah Alam waktu pagi... memang lengang aje... keta pon tak banyak... Sementara Liza settlekan hal door gift tu... aku merayap la kejap kat dalam hotel tu... plus mencari toilet... pasal perut aku sakit... hahahahhaha...

BlueWave Hotel kat Shah Alam.....

Wisma PKNS... betol2 opposite Hotel BlueWave.....

Entrance & lobby at Hotel BlueWave....

Tangga utama untuk ke tingkat atas....

One of the cafe yang ade dalam Hotel BlueWave....

Then kiteorang pergi ke USJ Subang Jaya plak... Liza dah janji dengan kawan lame die mase keje kat Coffe Bean & Tea Leaf, Asma nak jumpe nak outlet USJ Taipan... Kiteorang biase panggil die.. Chemah.. (hehehe... jangan marah Chemah...) Dia outlet manager kat situ... die antara orang yang paling lame keje kat Coffee Bean yang aku & Liza kenal... Liza dan Chemah pernah keje satu outlet dulu kat BSC... sebab tu dieorang close dan baik... Actually. Liza ke sane pasal nak booking cake Coffee Bean untuk wedding kiteorang nanti... plus Chemah plak boleh tolong dapat kan staff price... dapat la discount skit... ok laa.... hehehe.....!!!! Anyway salute Chemah ni... dah lame die keje dengan Coffee Bean.. and kalau time keje.. die keje betol2... kiteorang datang pon die dok sibuk kuar masuk... layan customer... check itu ini... Lagi satu.. sejak dari aku dan Liza kenal Chemah ni... sampai sekarang die tetap maintain... rugged... walaupon anak dah 2.... hehehe... Pe2 hal pon... TQ very much Chemah... for the drinks & help to order the cakes...

Coffee Bean & Tea Leaf USJ Taipan....

Outdoor table & entrance door....

As usual laaa.... x'mas deco mesti ade dekat counter....

Some view in the outlet....

Liza tengah pilih cakes ape yang nak di'booking' for our wedding......

Still best friend... Liza & Asma (Chemah..), outlet manager Coffee Bean & Tea Leaf, USJ Taipan... (p/s : Chemah..., ko pakai tudung makin mengancam.... hot mama laaaa... hehehe...)

No comments: