My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, January 13, 2009

New Born Babies...Congratulations... Ja & Blong... Yong & Rafiq...

TAHNIAH.... from me & Liza... to our best friends.... Ja & Blong... serta Yong & Rafiq... dengan kehadiran cahaya mata baru mereka.... Ja dan Yong selamat melahirkan anak pada hari yang same.... iaitu pada 7 Januari 2009 yang lepas... Alhamdulliilah semua nye selamat....

Jadi hari Khamis yang lepas... aku dan Liza pergi menziarahi Ja & anaknya di hospital Ampang Puteri... Blong pon ade time tu.... Ja & Blong dapat anak lelaki... one more hero... Amir Hazeem dah ade adik...

AMIR HARITH



Blong tengah dukung Amir Harith....

Hari Ahad yang lepas pulak..., aku dan Liza pergi visit Yong pulak... kat rumah die kat Alam Damai, Cheras... Yong & Rafiq dapat anak perempuan.... So, anak first dieorang lelaki... jadi elok la...dah dapt sepasang... Faiq pon dah ade adik...... Name anak dieorang.. .still belum decide lagi... but Yong ade cakap... maybe Aira......

Kat depan rumah Yong....

Anak perempuan Yong & Rafiq.... (name dieorang tak decide lagi...)

5 comments:

Arin said...

wah..anak yong rambut bykkk..takpe..pas nih giliran kiterg lawat ko lak ye gazza..usahakan supaya 2009 tahun produktif gak..hehhe..

Giler Graphic said...

hehe;p
tahniah to kak ja.

pasni hazim da ade membe ajak main bola.
hehe;p

blackmagicwoman said...

AMIN..

azwar ansory said...

tahniah.. anak yong kiteorang lom mlawat lagi..

sape imam nak amin tu?..

a c a said...

tq tq

azwar ni nak sangat jadik imam ni... meh kita aminkan ramai2 kasik dia imamkan - lagipun dia penah skolah agama dulu heheheh

amin....