My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, February 24, 2009

My Wedding.... : Part 6 - 25 Jan 2009 (Ahad) - Majlis Resepsi Pengantin Lelaki, Kampung Brisu, Melaka......

OK.... continue dari part 5... Aku balik dari pasang direction signage... sampai rumah Liza lebeh kurang pukul 1.30 pagi... Penat.. terus tertido... Then pagi tu... bangun.. dah nak kene ready untuk majlis bertandang plak... Family Liza dan sedara mara Liza yang lain dah diberitahu supaya berkumpul kat rumah Liza dalam pukul 12.30 tghari sebelum bertolak ke Brisu... Aku & Liza.. keluar dari rumah lebeh kurang pukul 9.30 untuk ke kedai mak andam (Jastina) kat Bandar Hilir untuk prepare make-up dan bersiap... On the way ke sana..., kiteorang singgah kejap kat Accordian Hotel untuk jumpe Raje & Dell... coz dieorang akan follow aku & Liza ke Jastina untuk start ambil gambar semasa make-up dan preparation...

Sampai kat kedai lebeh kurang pukul 10... ngam2 sampai same dengan Kak Rozie... mak andam kiteorang... So, Kak Rozie terus start untuk make-up Liza.. Tak lame lepas tu... member aku Mael dan isterinye, Lia serta anak die, Aliff datang jumpe aku kat kedai.. Kemudian member baik Liza, Niz & family die plak datang.... Plan asalnye... Mael dan Raje akan join konvoi family Liza ke Brisu... Tapi, kemudian Mael decide untuk jalan dulu... plus takut jalan jammed kat area bandar Melaka... pasal hari tu kan hari Ahad + holiday... Lebeh kurang pukul 12... aku & Liza selesai bersiap dan kiteorang terus bergerak balik ke rumah Liza.... Jalan dari Bandar Hilir nak balik ke rumah Liza agak teruk jammed... dan kiteorang sampai ke rumah lebeh kurang 12.30... Mase jammed sebelum tu... Raje & Dell pon decide untuk gerak dahulu ke Brisu..

Mase kat Jastina.., aku dah dapat call dan msg dari member yang nak datang ke majlis kenduri aku.. Antaranye yang aku ingat..... Fairul (another wedding photographer.., member aku dan Raje.. die sampai paling awal), call from Liana (my ex-opismate..), call from Wani & msg from Ummi (both my ex-SMAPK geng...) dan ade beberapa orang lagi member2 aku yang lain....

So, lebeh kurang pukul 12.45.... baru kiteorang & konvoi family Liza dapat bergerak ke Brisu... memang ter'delay' skit dari rancangan asal.... hehehe... Disebabkan jalan dari bandar Melaka agak banyak kenderaan dan agak jammed.. jadi agak banyak mase terbuang untuk mengharungi jammed plus sume kenderaan yang join konvoi tak leh bawak laju2... takut terpisah... nanti ade plak yang sesat.. At last.., lebeh kurang pukul 1.45 baru kiteorang tiba di Brisu... agak lewat dari yang dirancangkan (sepatutnye pengantin sampai pukul 1...) Tak pe la.. yang penting sume sampai dengan selamat.. Time on the way pon... ade member aku yang call tak dapat tunggu pengantin sampai coz ade hal or kenduri lain nak kene attend jugak... So, tak pe la... yang penting member aku datang and I'm really appreciate it... TQ for coming...

Ok laa... tak larat nak citer sume bende... hehehe... So here some pic mase kenduri kawen kat Brisu.. yang sempat cousin2 aku, Man & Apiz snap (TQ to 2 orang photographer amatur nih... rajin betul dieorang amik gambar.. hehehe..). Nanti citer kat gambar tu laa... orait....

Barang2 memasak caterer.. siap disusun untuk majlis kenduri....

Antara khemah extra yang dipasang untuk para jemputan duduk2 berehat & berbual selepas makan....

Pekerja caterer sedang menyiapkan meja bufet....

Meja makan untuk para jemputan telah siap disediakan dengan air basuh tangan, tisu & air mineral....

Meja pengantin.....

Meja pengantin dengan theme color... kuning...

Pekerja2 caterer sedang membuat persiapan menyediakan makanan untuk para jemputan....

Meja bufet untuk para jemputan mengambil makanan...

Ni la owner caterer, En. Osman & isterinye..., sedang sibuk menyediakan & menghias makanan pengantin...

Antara makanan pengantin yang telah siap dihias.....

Macam biase la.... rumah orang kahwin mesti ade bunga manggar...

Ahli keluarga aku sedang menunggu para jemputan datang....

Beg cenderahati (goodie bag) untuk para jemputan yang datang....

My cousin.., Nor sempat bergambar kat meja pengantin.. (sebelum pengantin sampai).. hehehe...

Fairul... member aku a.k.a my another wedding photographer... & antara jemputan yang paling awal datang...

Fairul juga antara jemputan awal yang merasmikan makanan... hehehe....

Buah pencuci mulut... jambu & tembikai susu....

Antara makanan & lauk yang disediakan..., ayam masak merah... daging beriani.., dalca.. & acar timun & nenas...

Kaum keluarga pengantin makan dahulu sebelum para jemputan ramai datang.... kelihatan family Makteh, Paklong & Maklong sedang makan...

Ni plak... family Paksu & Maksu aku sedang menjamu selera.....

Berselera betul dieorang makan... hehehe... licin panggan...

Para jemputan mula sampai sambil disambut oleh kaum keluarga pengantin lelaki... kebanyakan yang datang awal adalah penduduk kampung dan sanak saudara.....

Sebahagian ahli keluarga pengantin yang sedang melayan para jemputan yang datang....

Datuk aku (berkopiah) sedang bersalaman dengan salah seorang jemputan yang datang...

Nenek (bercermin mata)..., bersama dengan Makcik (baju coklat) dan anak2nye, Sakinah (baju merah..) dan Atiqah (baju hijau)....

My mom (tudung putih)... sedang sibuk sambil di bantu oleh anak2 saudara nya... Nor & Alia...

Para jemputan sedang mengambil makanan... di meja bufet...

Ini cikgu aku mase sekolah rendah dahulu... Cikgu Amnah dan suaminye... Cikgu Razak.. (tak sempat jumpe cikgu.. pasal dieorang balik cepat...)

Antara penduduk kampung yang datang....

Ni family Pakcik Suman... jiran sebelah rumah datuk aku....

My mom & Maklang.... yang sentiasa busy melayan para jemputan...

Kat khemah ni..., family Pakcik dan adik aku, Fazli sedang menunggu untuk menyambut para jemputan yang datang...

Kelihatan para jemputan mula ramai menjelang tengahari....

Sebahagian para jemputan sedang menjamu selera...

Antara penduduk kampung yang datang sedang mengambil makanan....

My mom (bercermin mata) sangat busy melayan saudara mara yang datang....

Pakteh aku (berbaju Melayu) menyambut para jemputan yang baru sampai....

Sepupu2 aku yang kepanasan duduk berteduh di khemah...

Antara jemputan yang datang bersalaman dengan my mom... (berkopiah putih belakang tu... Paklang...)

Ni family saudara Paklang aku yang baru sampai dari Air Molek....

Adik aku, Fazli melayan anaknye Neily... sambil diperhatikan oleh Pakcik...

Ketibaan Uncle JP (yang stylo... kate sepupu2 aku... hehehe...) & isterinye..

Uncle JP tetap maintain bergaya... dengan ikatan sampin gaya Pendekar Mustar... (ni pon sepupu aku, Man yang cakap.. bukan aku.... hehehe...)

Sebahagian para jemputan yang semakin ramai hadir....

Ade para jemputan yang duduk bersantai di bawah rumah selepas makan... berteduh dari panas tengahari... tempat nih memang best duduk... pasal sejuk....

Family Pakcik Wahid.., dulu rumah die depan rumah datuk aku tu... tapi sekarang die dah berpindah ke bandar Melaka...

Suasana meriah & ceria para jemputan....

Mak dan Maklang sentiasa bersama menyambut para jemputan yang datang...

Nasi beriani....

Daging masak beriani....

Kuah dalca (sayur)....

Acar timun & nenas....

Buah pencuci mulut 1.... tembikai susu (honeydew)....

Buah pencuci mulut 2.... jambu.. (yang ni paling cepat abis... ramai kate sedap & fresh buah jambu nih.. + serbuk asam boi yang lain dari lain... caterer tu buat sendiri... bukan beli... rase die.. memang 'MABELES'.... pengantin pon sempat rase skit aje buah jambu nih.... hehehe....)

My cousins yang comey2.... Sakinah, Hawa (anak Paklong) dan Atiqah...

Ni pon my cousins jugak... Alia (anak Maksu), Hawa dan Nor (anak Maklang)....

Iffah (anak Maksu) dan Hawa.... (tengok la... Iffah dok makan jambu Mabeles tu... sampai kembung pipi.... hehehehe...)

Hawa dan Apiz (anak Maklang).... a.k.a photographer & videoman amatur wedding aku... rajin die... banyak gambar die amik pakai kamera aku... hehehehe (termasuk la gambar nih... hehe..). To Apiz... TQ very much...

Alia... (anak Maksu aku yg first...), pantang nampak kamera... ade aje gaya die nak posing.. Time nih rasenye die dah penat + panas la tu... sebab tu die naik atas rumah...

Paklong dan Maklong aku yang balik kampung dari Singapore untuk majlis kahwin nih... anak dieorang ade 3... .tapi yang dapat balik 1 aje... Hawa... Yang lain tak dapat cuti.... (Singapore biase laa.... time CNY... Melayu susah nak dapat cuti....)

My Maklong dari Singapore....

Gaya Maklong tak tau nak buat ape.... ke dah penat tunggu pengantin tak sampai2 lagi... hehehe...

Anak sedara aku yang cute nih... Neily Alia....

Nenek saudara aku baru sampai... disambut oleh Paklong....

Adik aku, Fazli yang sedang melayan salah seorang jemputan yang baru sampai...

Yang ni.... datuk saudara aku.... yang baru sampai dari KL... pon Paklong aku yang sambut... hehehe...

Pakteh mempersilakan Tok Taib & family untuk menjamu selera....

OK... yang nih antara pic2 member2 aku yang datang mase majlis kenduri hari tu.. maybe tak sume yang ade dlm pic2 ni... tak pe... mungkin ade kat pic2 kamera Raje & Dell... Nanti aku upload later... Anyway to all member2 yang datang.... TQ very much... seronok dapat jumpe korang sume... tak kisah la yang ade dlm pic2 ni atau tidak... yang sempat jumpe atau tidak... yang penting korang datang.... really appreciate it... Also TQ for all the wishes and present.... Memang niat aku nak member ex-SMAPK ramai datang majlis aku nih... kalu buleh biar macam reunion... Rasenye agak ramai jugak la yang dapat datang... termasuk Cikgu Norizan & Cikgu Uyuni serta family... Antara yang aku ingat datang... of course Raje (hehe..), Blongos, Ku-Z, Firdaus, Luzman, Jenol, Azam, Kojaez, Radin, Ketip, Rasfan, Tainu, Aizac, Mael, Doje.... Shafaraz, Matun, Azlina, Ummi, Wani & Wati... Apai & Jun, 2 orang adik angkat aku yg close... Pijot & Haiza.. Seri, Mariam.... hhmmm... (sape lagi ye... kalau tak de name korang... tolong remind aku yee... hehehe..)

Geng ex-SMAPK '94... Ku-Z & wife, Azura.. TQ for the present.....

Ku-Z & wife yang datang sedondon kaler biru.... Dieorang nih pon kire pengantin agak baru jugak la.. hehe... Aku & Liza pergi dieorang kenduri kahwin last year bulan November... ade entry dalam blog ni....

Geng ex-SMAPK '94 yang dah lame betul tak jumpe ni pon datang... Luzman & wife... (lupe nak tanye name wife die...)... kebetulan plak wife die orang kampung sebelah aje... lorrr.....

Luzman & wife tengah tunggu turn nak amik makanan.... Kat ujung tu... berkopiah dengan baju hijau kuning... lagi sorang geng ex-SMAPK '94.., Jenol (Zainul Amin) pon datang... TQ Jenol... member aku nih datang dari Kelantan tu.... tapi tak sempat jumpe Jenol pasal die balik sebelum pengantin sampai... Tak pe la Jenol.. TQ for coming... ade rezeki...kite jumpe lagi nanti....

Ku-Z & Azura dah selesai makan.... tapi pengantin tak sampai2 lagi... hehehe...

Ni member ex-opismate aku mase keje kat AJMI... Fadhil yang datang dengan wife dan anak nye.. TQ very much for coming Fadhil.. tak sempat jumpe korang... coz korang balik awal....

Geng ex-SMAPK '94, kembar Wirawani & Wirawati... (yang mane satu Wani... yang mane satu Wati nih..?? hehehe...) Tau la... yang bawak present tu Wani... yang pegang payung tu Wati.. TQ korang coz sudi datang plus bagi present besar... hehehe...

Ni lagi satu pasangan ex-SMAPK, Apai & Jun.... dieorang berdua nih junior bawah aku setahun... Apai dulu sama2 satu team bola dengan aku.. lame sungguh tak jumpe dieorang berdua nih... tau2 dah kawen... kira dieorang pengantin baru jugak la... (ye ke.. hehe..) Tak sangka dieorang datang... seronok betul dapat jumpe.....

Geng SMAPK '94... Shafaraz & hubby serta anak2 dieorang... Ni lagi sorang member yang lame tak jumpe.... cuma contact through online aje.. TQ very much for coming Farah (name glamer Shafaraz.. hehehe..) & family....

Yang ni family adik ipar aku Masz yang datang dari KL.....

Geng ex-SMAPK '94, Mael & wife, Lia (yang tengah pegang payung tu..) serta anak dieorang.. Aliff...

Mael & Lia serta anak dieorang Aliff Imran.... Mael nih antara geng yang close dengan aku... Dieorang datang dua2 belah kenduri... kat Air Keroh dan Brisu... Siap duduk hotel untuk follow wedding aku & Liza... TQ very much Mael & Lia....

Ni lagi sorang member ex-opismate aku mase keje kat AJMI, Aidil... TQ for coming and present ... (Datang sorang aje... bile plak nak berdua.. hehehe....)

Raje & Dell sampai dulu kat rumah pengantin... awal setengah jam....

Raje parking kereta kat belah atas... rumah Maklang aku.... pasal dieorang kene tunggu sampai majlis selesai...

Geng ex-SMAPK '94, Che'pan (Rasfan)... die datang dengan wife & anak2 die... tapi time nih die tengah sibuk ambil gambar dan jumpe member lame.... Antara member yang rajin datang kenduri kahwin member lain.... hehehe... Anyway.. TQ for coming Che'pan....

Geng ex-SMAPK, Seri Syamsidatul Safron... (tokeh spa nih...) datang dengan husband dan adik die.... Seri nih junior aku mase sekolah dulu... TQ for coming Seri.... and present...

Geng ex-SMAPK '94, Aizac & wife serta anak dieorang... Antara geng yang quite close dengan aku... TQ very much Aizac... for coming & present...

Geng ex-SMAPK '94, Doje (Zaki Hilwan)... ni lagi sorang member yang dah amat lame tak jumpe... akhirnye muncul kembali kat majlis kenduri kawen aku... hehe... Die datang dengan wife die... (tapi tak de dalam pic ni... Kalau ade nanti... aku uploadkan kemudian...) dari Johor... TQ very much for coming...

Geng ex-SMAPK '94, Kojaez (Faizal Hassan)... datang dengan Radin... Tq for coming... Kojaez.. walaupon jalan jammed dari KL korang tetap datang jugak.....

Geng ex-SMAPK '94, Ketip (Faizal Latif) & Radin... dieorang ni sampai same dengan Kojaez... TQ very much korang coz tetap datang walaupon dari KL jammed... hehehe...

Antara bahagian khemah yang jadi port reunion member2 ex-SMAPK '94 aku.... kelihatan dalam gambar... Blongos.., Luzman.., Ketip.., Radin.., Daus.., Aizac dan Kojaez....

My wedding photographer... Raje, Dell & Fairul tengah rileks sambil check balik pic2 yang dieorang dah capture..

Pic2 yang ni khas aku taruk untuk adik aku, Ayol yang datang dengan girlfriend die..., Nana... Kire edisi 'Terjah' la ni pasal before this aku lom penah lagi jumpe Nana ni... hari kenduri ari tu pon tak sempat jumpe Nana pasal Ayol cepat benar nak hantar Nana balik ke kolej kat bandar Melaka... isk.. isk... kok ye pon tunggu la dulu pengantin sampai... Tak sabo nak balik... Pas tu... boleh berselisih kereta plak kat pekan Brisu dengan kereta pengantin mase tu.... Tak pe... nanti lepas nih... boleh jumpe ye Nana.. Tak lame lagi pon dah nak join family kiteorang kan... hehehehe.... Anyway... to Nana... TQ for coming... (lenkali tunggu laa.... pengantin sampai dulu.....)

Ayol tengah introduce Nana (tudung pink) kat Mak.. (ooo... ni la die Nana ye...!!) Hah.. tersengih2 Nana jumpe Mak... hehehe... nasib datang dengan member.. kalau sorang tak tau laa.... hehehe....

Hah... nak gi mane tu.... cepat sangat nak pi makan... pas tu tak tunggu pengantin sampai... isk... isk... korang nih kan... teruk laa... hehehehe...

Ayol introduce Nana pada Masz plak... hehe... bakal kakak ipar nih...

My cousin Man dengan wife, Siti... Man abg Apiz... also one of photographer amatur wedding aku... some pic2 yang ade daripada kamera die.... Mase kenduri nih juga... Man & Siti incharge bahagian audio... dieorang jaga hi-fi untuk mainkan lagu2 mase kenduri (time kenduri ari tu sume layan lagu2 60-an & nasyid aje... by request from mak, nenek & Pakcik...) To Man & Siti... TQ very much....for everything & for tolong prepare kan bunyi kompang (mp3) dan lagu2 pengantin mase kiteorang sampai.....

Ni Yanz... adik angkat Liza.... TQ for coming & present... Yanz....

Akhirnye... lebeh kurang pukul 1.45... pengantin sampai.....

Aku dan Liza berjalan menuju ke khemah pengantin... Majlis simple aje... tak de bersanding... pengantin terus makan aje.... hehehe...

Pengantin dan sebahagian daripada ahli keluarga sebelah Liza sedang mengambil tempat duduk di khemah pengantin...

Pengantin sedang menjamu selera...

Liza makan agak berselera... pasal agak lapar... tak sempat makan ape2 pon... sejak pagi.. sibuk make-up dan bersiap kat kedai Jastina... pas tu terus bergerak ke Brisu....

Ahli keluarga Liza juga makan agak berselera.... hehehehe...

Antara ahli keluarga dan saudara mara Liza....

Yang ni... family abang Liza (berkopiah) yang first....

Sebahagian ahli keluarga, saudara mara & member2 Liza yang datang... Yang tudung putih ni... Niz (best friend Liza) & husband die (baju putih)....

Ni abg ipar Liza (sunglass)... dan anak2 buah Liza... Yg tudung biru tu.... my junior ex-SMAPK... Mariam... (cam ne leh terjoin rombongan pengantin lak nih... hehehehe...) Anyway... TQ for coming..... Mariam... jauuh datang tu... dari JB...

Dell tengah break kejap... sambil dok melayan berburak dengan Pijot, Haiza & Shafaraz... (sambil makan jambu MABELES)....

Wedding cake.. from Secret Recipe... sponsor by my Maksu & Paksu.... TQ very much....

Acara pengantin memotong kek....

Liza sempat bergurau.... ade ke die tenyeh kek kat hidung aku.... isk... isk...

Pengantin dengan rombongan ahli keluarga dan saudara mara Liza.....

Liza sedang carik aku.... selepas hantar rombongan family dan saudara mara die balik...

Me just discuss something dengan my mom.....

Theme color pengantin kat Brisu.... kuning...

Liza with Masz.... our adik ipar...

Yang ni the only geng mase aku & Liza keje Coffee Bean & Tea Leaf yang datang... Dzareen & her boyfriend... TQ Dzareen for coming...

With my ex-teacher kat SMAPK... Cikgu Norizan & wife, Cikgu Uyuni... Aku cukup gembira cikgu dapat datang ke majlis ni..... Until now.. aku still close dgn cikgu dan dieorang dah macam keluarga angkat aku.... Also still panggil dieorang cikgu even dieorang dah tak jadi cikgu pon... Now Cikgu Norizan dan Cikgu Uyuni kerja di Kementerian Pelajaran Malaysia (KPM).... To Cikgu Norizan & Cikgu Uyuni... TQ very much coz sudi datang.. and still remember me... & TQ for everything.....

One of my favourite pic.... almost sume member2 ex-SMAPK yang datang ade kat sini.... termasuk la Cikgu Norizan & Cikgu Uyuni..... ok, let see... yg tengah tu pengantin la... aku & Liza.... hehe... from left... Haiza (baju purple), Pijot (tudung hijau), Azlina (tudung putih), Raje (kemeja hitam stripe), Kojaez (baju kelabu), Daus (baju hitam), Radin (baju choc stripe), Luzman (baju orange stripe), Ketip (kemeja biru), Aizac (kemeja hijau), Tainu (kemeja putih) & atas sekali... Blongos......

Datin Hamidah.... isteri Datuk Ahmad Zahid Hamidi (Menteri di Jabatan Perdana Menteri)... antara VIP yang datang... sepatutnya Datuk pon datang sekali.... tapi coz ade urusan penting lain so... Datuk tak dapat datang.... but all family nye datang.... TQ very much to Datin Hamidah and family yang sudi datang ke majlis ini... (tak sangka dieorang dapat datang sebenarnye...)

Actually..., my Makteh adik kepada Datin Hamidah..., so ade la related sikit dengan family Datuk Ahmad Zahid Hamidi ni... Sebab tu.., maybe Makteh & my mom jemput family Datuk Zahid & Datin Hamidah datang ke majlis ini.....

So.., untuk family Datin Hamidah menjamu selera..., my mom minta caterer sedia kan makanan kat khemah pengantin... jemputan VIP kene la special skit... hehehe...

Liza sedang sibuk melayan 'adik'2 aku.... Haiza dan Pijot.. rancak betul nampak nye dieorang berburak... To Haiza & Pijot... TQ very much for coming (dari KL tu)... korang berdua memang best... datang dari tghari dan lepak sampai ke petang.. makan ulang 2 - 3 kali.... hehehe... Actually seronok sangat korang dapat datang plus seronok dapat buli Pijot suruh die joget lambak... hahahaha... lenkali... berani2 la janji lagi.... hehehe... Kalau 2 orang lagi 'adik' aku, Amie dan Tuty dapat join (cukup korum dieorang)... mesti lagi seronok & havoc jadi nye... Tak pe... nanti kiteorang akan buat havoc time Pijot kawen plak.... hahahaha... siap la Pijot......

My best friends.... Blongos, Dell & Raje.... (wife Blongos, Ja... tak dapat join datang pasal baru lepas bersalin anak 2nd dieorang dan masih dalam pantang...)

Liza tengah burak dengan wife Daus.... kat belakang tu Luzman & wife....

Nenek dan mak Makteh kalau jumpe memang ade aje nk di ceritakan....

Datin Hamidah.... dah nak balik... TQ again for coming Datin... & family...

Pengantin dan family Datin serta family Pakteh & Makteh....

Antara member ex-UTM yang datang... Syuk & wife, Imah.... TQ for coming korang...

Alia dan nenek...

Adik aku.., Fazli dan anaknye... Neily Alia...

Neily sekarang dah pandai panggil aku 'Paklong'....

Raja, Dell & Fairul sedang sibuk untuk sesi outdoor photoshot... kiteorang decide amik kat area rumah aje...

Pose....

Wei... cepat la... pengantin dah penat nih.. hehehehe.....

Majlis dah hampir selesai.... Maklang dah mula sibuk untuk mengemas...

Sepupu2 aku..., Alia dan Nor serta Maklang nak mula membungkus lauk2 yang tak habis...

Mak aku mula sibuk mengarahkan anak2 buahnye, Alia dan Nor... untuk membungkus lauk2 yang tak habis...

My mom sedang menguruskan nasi beriani yang tak habis....

Yang lelaki plak sibuk kemas ape yang patut... Pakteh, Pakcik, sepupu aku, Man dan adik aku, Fazli sedang bukak khemah... sorry... pengantin tak dapat tolong time nih... sibuk dengan photgrapher... hehehehe...

Dah bukak khemah.... kene la ikat dan bungkus balik elok2... untuk di simpan...

Man dan Fazli sedang simpan batang2 khemah ke dalam kotak nye semula....

Kumpul kan dan susun elok2 kerusi yang dah digunakan.... Kepada semua ahli keluarga dan saudara mara yang tolong menolong & bergotong-royong menjayakan majlis kenduri kahwin aku nih... aku ucapkan banyak2 terima kasih... firstly my mom, nenek & datuk, family Maklang & Paklang, family Pakcik & Makcik, family Pakteh & Makteh, family Maksu & Paksu serta family Paklong & Maklong..... TQ very much.....

Paksu, Maksu dan anak dieorang Syahirah (baju pink).... tengah rileks lepas selesai tolong kemas ape2 yang patut...

So.., malam tu.... dah penat2 siang tadi.... kiteorang layan firework show.... sambung dari malam semalam ade lagi 2 papan.... kali nih pengantin ade sekali.... dan lagi lame... yey..!!! Kepada Pakcik yang sponsor bunga api nih.... TQ very much....



3 comments:

azwar ansory said...

wah.. meriah la.. dah abis kenduri, ngko tak kena basuh periuk ke?.. aku dulu kena basuh.. penat tak hengat.. tapi ok la senaman sebelum main bedminton..

MATEMATIKA ITAH said...

salam kenal, saya dari kalimantan indonesia
kunjungi blog saya

Anonymous said...

Congatulations Gazza and Liza!!!
John