My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Monday, August 3, 2009

I'm Back....


Hi geng..... sorry coz disappear quite long from this blog.... bukan ape.... just tak de mood dan masa untuk update my blog... biase la... nak kene tune up sikit kepala lepas kawen kan... hehehe... tak same macam masa bujang dulu... hahaha... Member blogger lain ramai yang tanye... aku dah pencen ber blogging ke...??? Hahahaha... tak de la... tak pencen lagi.... just... cool down sekejap (sekejap ape... dah dekat 5 bulan takde update.. hehehe).... Maybe today... the new beginning for GCM.... first new entry after silence about 5 month.... rindu jugak korang kat aku ye... hahahaha...

Anyway... tak nak cakap banyak la... Actually mmg banyak nak cover balik macam2 citer dalam blog nih... 3 bulan punye citer... hahaha.... tak pe la.... aku try slow2.... cover balik... I'm also already put new 3 column template for GCM... so more space for me to use... maybe more advertisement space for business member at the right column... hehehe...

So... TQ again to all member & geng yang still with GCM... I'M BACK..... NOW.... Hopefully i can keep back on track as soon as possible....

3 comments:

amiechomel said...

akhirnya Gazza kembali... dah berkulat dah blog ko ni Gazza...

mylife said...

wah wah wah... akhirnyer... uhuk uhuk, gazza, byk habuk... uhuk... bersihkan cepat... krg aku terbatuk batuk ni, org ingat H1N1 plak karang... hiks


p/s welkambek

Gazza said...

wahhaha.. macam2 la korang.... berkulat la... berabuk laa...
dah siap bersih kan nih... tak payah nak batuk2 lagi.... ceh...

tak pe2.... aku try keep back on track semula....