My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Monday, August 3, 2009

Selamat Pengantin Baru.... Radin Shah Izwan & Elmy Marina

Hari Ahad last weekend..., aku dan Liza pergi majlis kenduri kahwin member ex-SMAPK aku...Radin Shah Izwan kat Taman Tenaga (area Puchong). Lagi sorang member kiteroang yang berjaya menamatkan zaman bujang.. So rase2nye... member2 yang masih bujang tinggal beberapa kerat aje lagi.... hehehe... (wei korang kawen la cepat... jangan nanti sampai anak member2 kite dah kawen... korang tak kawen2 lagi... hahaha...)

Actually Radin jemput through Facebook aje... so, hanye berpandukan dari google map yang radin bagi dan direction sign yang teapt dan senang difahami... sampai jugak ke rumah Radin.. Plus nasib baik aku biase jugak area tu sebab pernah pergi rumah geng ex-SMAPK kiteorang Azhan yang jugak dekat2 situ...

So bile sampai (lebih kurang 1.30 tengahari).. nampak kereta dah banyak parking kat area nak masuk Taman Tenaga tu... so... ingatkan kereta dah banyak aku parking la kat situ jugak... Rupenye... area rumah radin tu... area bukit... hahaha... Kesian Liza yang tengah sarat pregnant (6 month) kene jalan sama mendaki ke rumah pengantin... BUuleh tahan la jugak berjalan mendaki dari tempat aku letak kereta.... hehehe...Sorry la... aku pon tak tau pasal tak pernah pergi ke rumah Radin before this.. Paling mencabar nak mendaki kat pintu gate rumah radin tu... nak ke khemah tetamu... Onthe way tu.., sempat terserempak dengan pengantin untuk berarak ke rumah... sempat jumpa dan bersalam dengan Radin.. Mase sampai tu.... terus aje makan... dah lapar kene mendaki... hehehe.. Then dah nak selesai makan baru nampak member2 ex-SMAPK lain datang... Yang sempat aku jumpe... Aizac, Amali, Azam, Safuan, Azman & wife serta 2 orang anak dieorang... Kojaez & wife serta anak dieorang... Geng perempuan yang datang pula... Wani, Yati, Zurina, & Zaidah (SKZ).. Around pukul 3... kiteorang sume bergerak pulang... so kalau ade lagi member2 datang lepas tu.... kiteorang tak sempat jumpe....

Kepada Radin & wife, Elmy Marina... Congratulation..., Selamat Pengantin Baru... semoga berbahagia & berkekalan hingga ke anak cucu... Terima kasih coz sudi jemput kiteorang ke majlis perkahwinan korang...

p/s : Next wedding in my schedule coming soon..... Amali (Oktober) & one of my 'adik' Pijot (Januari 2010)...

Here some pic yang sempat aku snap mase kat majlis kenduri Radin.....

Taman Tenaga...

Ready nak mendaki.. hehe..

Dan lagi....

The last one paling mencabar.. pengantin pon kene daki jugak.. haha....

Meja makan pengantin....

Pelamin....

Pengantin sedia untuk makan beradab....

Bacaan doa untuk pengantin....

Selamat Pengantin Baru... Radin Shah Izwan & Elmy Marina...

Azman (MGR) & family... + Zurina (Amoi)...

Yati & Wani...

Geng bujang lagi... (hahaha..), Amali, Azam & Safuan...

Aizac, Amali & Azam.....

Kojaez & family baru tiba.....

Kojaez & his daughter...

Azman (MGR) & family...

My wife, Liza join bergambar dengan geng perempuan ex-SMAPK... Yati, & Zaidah (SKZ) & Wani...

Gambar bersama pengantin.... Me, Azam, Amali, Kojaez, Aizac & Safuan.....

7 comments:

mylife said...

ehem! announcement nampak... :p

akhirnyer, nampak gak gambar ko gazza n gambar kak liza dah preggy... heheheheh...

kakak yg pakai kebaya coklat tu, hish, lupa plak nama dia... batch ko kan, camana ko leh lupa nama nih? tp aku rasa antara kakak yg garang ngan aku ler... hehehehehe...

to amali, congrats in advance...

p/s muka anak kojaez fotostat muka bapak dia betul... hiks...

wani said...

eh eh...ada gambar aku laa..

tak sangka aku gi kenduri nih...mmg kul 10 pg yati ajak aku...ternganga2 aku...tros siap...tros jalan...

amiechomel said...

hehehe... ada org tolong announce in advance la pijot...

Gazza said...

pijot : tak pe... setakat tolong announcekan.. free aje... tiada charge tersembunyi... hehehe..

akak ko yang kebaya coklat tu... dah tau dah name die... aku mmg lupe... nasib baik wani tolong ingatkan...
siti khairul zaidah (SKZ)... sorry la... aku dah edit.. buat2 mcm tak lupe.. hahaha...

wani : gamabr ko mesti la ade... dah ko dtg kan... haha.. ko kan kalau bab2 kenduri nih... memang cergas... lagi2 ade geng ajak... laju aje la ko...

amie : bende baik.. nak buat ape sembunyi2kan... betol tak cikgu... hehehe...

Anonymous said...

Hi, this weekend is pleasant in favor of me, since this time i am reading
this great informative post here at my house.


Here is my website :: http://trainwiki.net/index.php?title=利用者:AleishaMc

Anonymous said...

Incredible! This blog looks just like my old one! It's on a completely different topic but it has pretty much the same layout and design. Excellent choice of colors!

Feel free to surf to my homepage Ford ranger

Anonymous said...

Hi there! I just would like to give you a big thumbs up for the great information
you have right here on this post. I'll be returning to your website for more soon.

Feel free to visit my page - ford ranger