My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, October 28, 2009

Aidilfitri 2009...

Here some pic from Hari Raya Aidilfitri bulan September yang lepas.... baru berkesempatan nak buat entry.... Tak pe la... yang penting, ade gambar nye kan...

Actually... raya tahun nih first time aku beraya kat rumah Liza.... Ye lah... before2 this.. beraya dengan family kat kampung aku... So... rase lain la skit kan... beraya dengan mak mentua, kakak & abang ipar.. anak2 buah... & saudara mara Liza... Kalau belah Liza... ramai anak buah.... Kalau belah aku... ramai sepupu2...

Sebenarnye tak la teruk sangat... pasal aku dengan Liza satu negeri laa.. Melaka... Rumah mentua aku kat Bandar Melaka... kampung aku kat Brisu, Alor Gajah.... Lebih kurang 30 - 45 minit aje perjalanan...
Raye ari tu cuti seminggu... aku dok ulang alik dari Bandar Melaka ke Brisu... selang seli.... ari ni Melaka... besok Brisu... pas tu melaka... next day Brisu... sampai mak aku rimas... cakap... kan sng ko dok lame skit kat sane... pas tu baru la balik sini 2 - 3 hari plak ke.... kihkihkih... Tak pe la... aku baru nak adapt bende2 nih... nasib baik dekat... kalau jauh.. cam ne la agaknye...

So here some pic raye ari tu... first time beraya bersama dengan my lovely wife Liza & family...

Me & my lovely wife Liza... (my wife already pregnant about 7 month mase raye ari tu..)

Pic with Liza family... center tu my MIL.... yellow side... my family... purple side... my SIL family... duduk depan tu... sume anak2 my SIL... a.k.a. my anak2 buah.. (ade lagi ramai anak2 buah Liza... coz abang2 Liza belum sampai mase nih..)

Pic of Hajah Zainun and her 2 daugther.... Liza & Annie....

Ni die... sedara mara Liza yang lain dah sampai.... termasuk la... yang pakai baju Melayu hijau... berdiri sebelah aku tu... DJ ERA... Rey... (pon sedara Liza jugak... aku pon baru jumpe die raye ari tu....)

No comments: