My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Friday, November 20, 2009

New GCM Blog Header.... special for my baby...

Launching new GCM blog header.... special for my baby.. Aisyah... Tetiba aje rajin malam semalam & spend about 4 hour with photoshop for the design. Put some cute2 kitten & animal there too.., coz me & my wife suke kucing, hopefully Aisyah pon suke kucing juga.... Betul la orang cakap... untuk anak... mak bapak sanggup buat ape saje... hhmm... Also put some tickers for my baby age... hehe... she almost 2 week now... Tak sabar nak balik Melaka to see my wife, Liza & my little princess, Aisyah this weekend...

Anyway, hope my baby, Aisyah & my wife and also all GCM reader & other blogger members like the new header... hehehe... will update about my baby next week... see you all later then....

p/s : suke anak kucin jilat bontot tu (kat huruf 'A' word GAZZA tu...) comey... hehehehhehe.....


3 comments:

amiechomel said...

Napa aku tak dpt tgk pun header nyer, tak kuar pun... ke laptop aku ni yg nak kena campak ke laut!

Gazza said...

buleh... cuba bukak lagi.. sampai buleh kuar.... line slow skit kot time tu.... nanti later2 on... cuba lagi... orait... hehehe..

wani said...

holoh holoh holoh....dah jadik comey la plak blog ko ni gazza...dah tak ganaz lagi dah...hahaha...baru ko tau camana rasenye nak buat sumer utk anak ek..tp jgn manjakan sgt dahla...nnt lemak lebeyy..