My Little Princess....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Thursday, October 30, 2008

JayBee trip... part 2..

Last weekend aku dan Liza pergi ke Johor Bahru sekali lagi.... kali ni aku teman Liza ke sana untuk carik barang2 perkahwinan kiteorang... hehehe.. Kebetulan abang Liza pon memang ajak aku sekali datang ke rumahnye di Kampung Melayu Majidee... Lagipon.. weekend ni cuti lame skit pasal hari Isnin public holiday untuk Deepavali. So.., boleh la aku jalan2 dari terperap kat KL aje...

On the ke JB..., kiteorang singgah tengok barang2 kat Air Hitam... dah lame aku tak gi sini... pasal kalau ikut highway memang tak lalu pekan Air Hitam ni... Memang ramai orang mase aku dan Liza sampai di sane... Ape yang menarik kat sini... bagi aku... part yang paling best kebanyakan harga barang2 kat sini memang murah berbanding dengan KL.. Bayangkan la.., Sponge Bob kalau beli kat KL 30 hengget.... kat sini... cuma 10 - 15 hengget aje.... separuh harga tu.... hehehehehe... (tapi aku tak beli ape2 pon... hahahaha..)

So.., here some pix yang sempat aku snap mase jalan2 kat Air Hitam...




















Hari Ahad tu plak.., Aku teman kan Liza pergi carik barang die kat Kota Tinggi... Actually not much dapat pon kat sini.. just seronok jalan2 aje.... So.., sementara Liza dok sibuk carik barang2 die... aku sempat merayap ke tempat lain... dan sempat snap some scene kat situ... hehehehe....







Ni anak buah Liza... Sabrina...

Malam tu pulak... abang Liza ajak pi Plaza Angsana.. Saje jalan2... and lepas tu kiteorang dinner kat restoran around Larkin... Kalau ikutkan aku... memang nak merayap ke tempat2 lain lagi... tapi pasal follow abang Liza... tak berkesempatan nak gi tempat2 lain... plus aku pon dah penat berjalan siang tadi.... Tak pe la... maybe lain kali aku akan ke JB lagi... time tu... aku nak merayap ke tempat2 lain lak... hehehehe..




Hari Isnin tu..., plan nak balik pagi... Tapi biase la... mcm2 jadi... last2 kol 11 baru gerak dari rumah abang Liza.... hehehehe... Macam tak biasekan... delay tu memang confirm punye laa.... So, pagi tu... tak de bende nak buat... aku kuar jalan explore area sekitar rumah abang Liza.... penat la jugak aku berjalan.. exercise... hehehehe.... Best gak area Kampung Melayu Majidee ni.. pagi2 lengang aje... sejuk lak tu.... Maybe pasal holiday... orang masih belum bangun lagi.... hehehehehe... sebab tu tak sibuk lagi jalan area tu...



Rumah abang Liza....







Liza dengan salah sorang anak saudara die.... Yang cute dan manja ni... Safila....


No comments: